Recent Comments

Armutlulular Derneği Geçlik Gecesini Geleneksel Hale Getirdi.


​Armutlulular geleneksel hale gelen Gençlik Gecesi'nde buluştu. Üniversite öğrencilerinin düzenlediği programda katılımcılar hem duygusal anlar yaşadı, hem de eğlenceli dakikalar geçirdi. Kültürel değerlerin öne çıktığı programda konuklar unutulmaz bir gece yaşadı.

Armutlu Gençlik Konseyi tarafından hazırlanan Gençlik Gecesi, Mevlana Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Geceye Armutlulular yoğun ilgi gösterdi.

Yaptıkları faaliyetlere değinen Gençlik Konseyi Başkanı Mustafa Serdar Özcan, derneğin onlar için bir okul olduğunu söyledi.

Gençlik gecesinin önemine değinen Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Arif Ünal da gençlerin asıl işinin okul bittikten sonra başladığını vurguladı.

Program üniversiteden mezun olan ve derneğe hizmet eden isimlere plaket verilmesi ile devam etti.

Daha sonra sözü Armutlu Mahalle Muhtarı Kamil Hasyılmaz aldı.

Armutlu Köyü Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Musa Şahin de, hocalara saygı göstermenin önemine dikkat çekti.

Gecede "Gez Dünyayı Gör Armutluyu" isimli tiyatro da büyük beğeni topladı.Grup Hoşseda'nın seslendirdiği ezgi ve naatlarda programa renk kattı. Gece yapılan çekiliş ve hediye takdimiyle sona erdi.



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.