Recent Comments

BiMDER ile SÖĞÜT-DER’den Umre Sözü


​Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüler Derneği ile Söğüt Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Bozkır genelinde başarılı olan 5 öğrenciyi umre ile ödüllendirecekler.

 İlçemiz Bozkır'da Faaliyet gösteren kısa ismi BİMDER ile Konya'da geçtiğimiz aylarda faaliyete geçen SÖĞÜT-DER ismini vermek istemeyen hayırsever bir vatandaşın sponsorluğunda Bozkır'da çeşitli dallarda başarılı olan beş öğrenciyi 2016-2017 eğitim öğretim yılının 15 tatilinde Umre ile ödüllendirecek.

Söz konusu proje kapsamında Üniversite Sınavında, Bozkır Sözel birincisi, Bozkır eşit ağırlık birincisi ve Bozkır Sayısal birincisi olacak olan 3 öğrenci, Teog Sınavında da 475 altı puan almamak koşulu ile Bozkır birincisi gelen öğrenciler umre ile ödüllendirilecekler. Bozkır Müftülüğü ile BiMDER tarafından yürütülen Hafızlık projesi kapsamında da gelecek yıl ilk olarak hafız olan öğrenci başarısından dolayı BiMDER ve SÖĞÜT-DER tarafından umre ziyareti ile ödüllendirilecektir.

Gazetemiz Bozkır Postasına ortak açıklamalarda bulunan BiMDER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Görür ile SÖĞÜT-DER Başkanı Muharrem Kalaycı: "Bir hayırsever kardeşimizin öncülüğünde yine Bozkır'da Bozkır'ın gençleri için Dernek Yönetimi olarak bir projeye ortaklaşa imza attık. Söz konusu proje kapsamında ilçemizde öğrenim gören ve başarılı olacak olan 5 öğrencimiz Umre ziyareti ile ödüllendirilecektir. Şayet birinci olan öğrencilerimizden umreye gitmeyen olursa bir altındaki öğrencimiz hak kazanacaktır.

Dernek Yönetimleri olarak bu projede ve tüm projelerimizde bizlerden yardım ve desteklerini esirgemeyen tüm hayırsever hemşerilerimize teşekkür ederiz" dediler.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.