Recent Comments

Aygır Pınarında Somut Adımlar Atılıyor.


​Bozkır ilçesinin ortasından geçen Çarşamba çayının kaynağını oluşturan aygır pınarının mesire alanı olması için somut adımlar atılıyor.

Konya Orman Bölge Müdürlüğü Teknik Personelleri, Akçapınar Koruluğunun v Aygır Pınarının mesire alanı olması için ilçeye gelerek incelemelerde bulundu.

İncelemelerde bulunan teknik personeller, 15 yıldır Konya'da hizmet verdiklerini ancak Konya'da ilk defa böyle bir yerle karşılaştıklarını belirterek, buranın mesire alanı olması için en kısa sürede planlamasının yaparak ilçe halkına kazandırılmasında DSİ olarak katkıda bulunacaklarını söyledi.

Akçapınar ve Aygır Pınarının Bozkır'ın önemli doğal güzellikleri arasında yer aldığını, buranın doğallığı korunarak ilçe halkına kazandırılması için çalışmaları yoğun bir şekilde yürüttüklerini belirten Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, sözlerinde şu ifadelere yer verdi; "Bozkır'ın içinden geçen Çarşamba çayının da kaynağını oluşturan Aygır Pınarı, ilçemiz için çok önemli bir doğal güzellik. Buranın ve Akçapınar Koruluğunun doğal güzelliği bozulmadan mesire alanı olması için çalışmalarımızı ilgili yerlerle yürütüyoruz. İnşallah yakın zamanda önemli gelişmeler olacak. Yapılacak olan çalışmada emeği geçen Orman Genel Müdürümüz İsmail Üzmez'e, Konya Orman Bölge Müdürü Bekir Karacabey'e Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler daire başkanıma teşekkür ediyorum."dedi.




Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.