Recent Comments

Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi Bozkır’da


​DSİ Bozkır'da Eski Köprüyü Değiştirecek

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi, DSİ Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Uzun, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Orman Genel Müdürlüğü Konya Bölge Müdürü Bekir Karacabey, Meteoroloji Konya Bölge Müdürü, DSİ Konya Bölge Müdürü, DSİ Konya Bölge Müdürü yardımcıları, Milli Parklar Konya Bölge Müdürü, Seydişehir İlçe Başkanı, Seydişehir Kaymakamı, Bozkır'da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Bozkır'da Cuma namazı sonrası 5 bin fidan dağıtımı yapan Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi ve beraberindeki heyet, daha sonra Bozkır ilçe Kaymakamlığını ziyaret eder Bozkır'daki yatırımlar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Orman ve Su İşleri Bakanlığının 12 yılda Bozkır'a 66 milyon Türk Lirası yatırım yaptığını ve yaklaşık 750 aileye de 2 milyon 200 bin Türk lirası ferdi kredi sağladıklarını vurgulayan Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi, "orman dışı ürünler diye tabir ettiğimiz ürünlerden Bozkır nasiplenmeye başladı. Orman ve Su İşleri Bakanlığı olarak Bozkır'a önemli bir köprü kazandırıyoruz. Bozkır'a hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Bunun yanında Çağlayan Göletinin yükseltilmesi çalışmaları halen devam ediyor. Bozkır Barajından Bozkır'ın yararlanması için gerekli alan çalışmalarını başlattık. Şartların elvermesi durumunda Bozkır Barajındaki suyun sulama suyu olarak kullanılmasını sağlamaya çalışacağız."dedi. Kaymakam Mustafa Demir Bozkır'a gerçekleştirdikleri ziyaret için teşekkür ederek Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi'ye el işlemesi tablo hediye etti.

Daha sonra Bozkır Belediyesini ziyaret eden Harun Tüfekçi ve beraberindeki heyet, Bozkır Belediyesi önünde fidan dikimi gerçekleştirdi. Ak parti Bozkır İlçe Teşkilatını da ziyaret eden Harun Tüfekçi, Bozkır'da yapılması gereken ne varsa elimizden geldiği kadar yerine getirmeye çalışacağız dedi. Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Bakan yardımcısı Harun Tüfekçi'ye Bozkır Sancağı, Bozkır Tahini ve Bozkır Balı hediye etti. Ak Parti Bozkır İlçe Teşkilatı el işlemesi tablo hediye etti.

Bozkır sınırları içinde yer alan Aygır Pınarı Mesire alanı olması için çalışmaların başladığını da müjdeleyen Harun Tüfekçi, Aygır Pınarında incelemelerde bulunarak doğaya 20 adet keklik saldı. Aygır pınarında da fidan dikimi gerçekleştiren heyet, diktikleri çınar ağacının Bozkır'a bu günün anısını hep yaşamasını dilediler.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.