Recent Comments

Bozkır’da 250 öğrenci 2500 Fidanı toprakla buluşturdu.


​Bozkır Jandarma Hatıra Ormanında 2500 Adet Ağaç Toprakla Buluştu.



Haberin Videosu!
Konya'nın Bozkır ilçesinde Jandarma Hatıra Ormanlığında Bozkır Ziraat Odasından temin edilen fidanlar Bozkır Kurum Kuruluşları ve Ortaokul öğrencilerinin katılımı ağaç dikimi etkinliğinde toprakla buluştu.

Ziraat Odası Başkanı Ali Köse yapmış olduğu açıklamada "Konya Orman Bölge Müdürlüğümüzden dikiminin yapılması için odamıza tahsisi yapılan 2500 adet meşe fidanını İlçe Jandarma, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Bozkır Milli Eğitim Müdürlüğü ve Hisarlık Ortaokulu öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından toprakla buluşturuldu.



Fidanların toprakla buluşmasında emeği geçen Bozkır Kaymakamıza, İlçe Jandarma Komutanımıza, Emniyet Amiri ve Polis teşkilatına, Milli Eğitim Müdürü ve şube müdürlerine,  Hisarlık Ortaokulunun öğretmenleri geleceğin teminatı olan öğrencilerimize ayrı ayrı teşekkür ederim" dedi.

Bozkır çevre yolunda bulunan Bozkır Jandarma Hatıra Ormanına ağaç dikimi etkinliğine Bozkır Emniyet Amirliği, Bozkır İlçe jandarma, Bozkır Milli Eğitim Müdürlüğü, Bozkır Hisarlık Ortaokulu Öğretmen ve Öğrencileri ve Bozkır Ziraat Odasının katılımı ile gerçekleştirildi.




Hatıra ormanında Öğlen saatlerinde 2.500 Meşe palamudu fidanının toprakla buluşması sonrasında Bozkır Ziraat Odası Başkanlığı öğrencilerin süt alışkanlığının artırılması ve ilçe genelinde süt tüketiminin artırılması için süt ikramında bulundu.

Ağaç dikimi hakkında bilgilendirmelerde bulunan kurum ve kuruluşlarının amirleri yapmış oldukları açıklamalarda "Geleceğimizin teminatı genç nesillerimizin ileride bir gün kendi dikmiş oldukları fidanlara sahip çıkarak, ağaç sevgisi sahibi olabilmeleri için bu tür etkinliklere büyük önem veriyoruz.




Hisarlık ortaokulumuzda okuyan 250 öğrencimiz tarafından yarının dünyasına 2500 adet meşe palamudu fidanı toprakla buluştu" dediler.


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.