Recent Comments

Bozkır’da Sağlık bilinci için “Büyük Küçük Elele Sağlıklı Bir Geleceğe” projesi uygulanıyor.


​Konya'nın Bozkır ilçesinde "Büyük Küçük Elele Sağlıklı Bir Geleceğe" projesi kapsamında Bozkır Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Bozkır halkının tansiyon ve şeker ölçümünü yaptı.




Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ilçe çarşı merkezine açtıkları sağlık standında Bozkır halkının tansiyonun ve şeker ölçümü yaptılar ve vatandaşları hipertansiyon ve şeker konularında bilgilendirdiler.

"Büyük Küçük Elele Sağlıklı Bir Geleceğe" projesi kapsamında 235 hastanın sağlık kontrollerinin yapıldığı etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürü İbrahim Yavuzer "Halkımızın yoğun ilgi ve teveccüh gösterdiği proje kapsamında standımıza uğrayarak 235 vatandaşımızın tansiyon ve şekeri ölçüldü.

 İlçede halkın sağlık noktasında bilincinin artırılması için hayata geçirilen proje kapsamında öğrencilerimizin alanda uygulamalı eğitim yaparak teorik eğitimlerinin uygulamaya dökülmesi amaçlanmaktadır.

Öğrencilerimiz için eğitim Bozkır halkımız için alanda sağlık bilincinin artırılması için gerçekleştirilen projeye desteklerini esirgemeyen vatandaşlarımıza teşekkür ederiz" dedi.

Projeye destek olması için Bozkır Milli Eğitim Müdürü Cengiz Koç ve Bozkır Milli Eğitim Şube Müdürü Hanifi Şahin tansiyon ve şeker ölçümü yaptırdı. 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.