Recent Comments

MEKTUP CİĞERLERİ DAĞLADI


​Bozkır Postası gazetesi olarak ele geçirdiğimiz ve şehidimize yazılan bu mektubu yayınlamayı kendimize, Bozkır ve Hadim halkına bir borç bildik ve aynen yayınlıyoruz.

 Komşu İlçelerimizden Hadim ilçesine bağlı Dedemli Mahallesinden toprağımız olan şehit Coşkun Nazilli'ye kısa süre önce mektup yazan evlatları Göktürk ve Gökçe Nazilli ise mektuplarında şu ifadelere yer vermişti; Bizlerde bu mektubu okuyucularımızla aynen paylaşıyoruz.

"Vatan sevgisi imandan, onun tek amacıdır . Dünya hayatı oruç, ölüm anı iftardır. Dağlar taşlar mekanı, toprak yorganıdır Sevgiliye kavuşmak, onun için vuslattır.

Bırak güneş kavursun, kar yağsın ne çıkar. Hain mermiler geceleri yıldız gibi yağar.Rüzgar eken hain elbet fırtına biçer. Alperenim yiğidim sen bu yolda devam et.

Sen bir efsanesin derman Özel Harekat. Dağların kartalısın ferman Özel Harekat.Terörün kabusu yılmaz Özel Harekat.Şehitlerin mirasçısı POLİS ÖZEL HAREKAT. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır... Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü bir cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü...

ÇOCUKLARIN: Göktürk Nazilli ve Gökçe Nazilli

Seni çok özledik BABA ve Seni çok seviyoruz..."
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.