Recent Comments

Bozkır 388 Şehidini Selamladı


​Bozkır Belediyesi ve Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Bozkır 388 Şehidini Selamlıyor" projesi kapsamında 84 ortaokul, lise öğrencisi ve 14 öğretmen Çanakkale ziyaretini tamamlayıp Bozkır'a döndü.

Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürü ve geziye katılan bir grup öğrenci, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün'ü ziyaret ederek teşekkür etti.

         Bozkır 388 Şehidini Selamlıyor projesi kapsamında 2 gün süren Bursa ve Çanakkale gezisine sponsor olan Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün'e, öğrenciler Çanakkale hatırası hediye etti. Gezideki yaşadıkları duyguları dile getiren öğrenciler, çok duygulandıklarını, tarihimizi görerek, yaşayarak öğrenmenin mutluluğunu yaşadıklarını ve herkesin Bursa ve Çanakkale'deki tarihi atmosferi görmeleri gerektiğini söylediler.

         Ziyaret için teşekkür eden Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, önümüzdeki sene imkanlar neticesinde daha çok öğrencinin Bursa ve Çanakkale'deki atmosferi görmesini sağlayacaklarını dile getirdi.

         Başkan Gün, "Çanakkale bizler için tarihin dönüm noktalarından birisidir. Tarihimizi doğru anlayıp iyi yorumlamak, gelecek nesillere aktarmak ve tarihimize sahip çıkmak, tarih yazan şehitlerimize en büyük vefa olacaktır" dedi.

         Çanakkale'de Bozkır'lı 388 Şehit

         Bozkır'ın, Çanakkale savaşında en çok şehit veren ilçeler arasında yer aldığını da söyleyen Başkan Gün, "Çanakkale'de resmi verilere göre 388 Bozkırlı şehidimiz var. Çanakkale'de en çok şehit veren ilçeler arasında Bozkır var. Çanakkale'de şehit olan tüm vatan evlatlarımızı ve Bozkırlı  388 şehidimizi tekrardan rahmetle anıyorum" diye konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.