Recent Comments

Bozkır Çarşı Merkezinde Trafik ilk Demosu


İlçemiz Bozkır’da Konya Büyükşehir Belediyesi çok güzel çalışmayı hayata geçiriyor bu proje kapsamında Bozkır ana caddeleri sıcak asfaltla güzel kaldırımlara kavuşacak. Bozkır merkezde bu çalışma yürütülürken haliyle biraz sıkıntılar yaşanıyor ama sonrasında ter temiz cadde ve kaldırımlara kavuşacak Bozkırımız.
 

Çalışmadan herkes şuan için memnun olsa da projede bazı şeyler atlanmış durumda öncelikle böyle büyük bir proje yapılırken o kadar emeğe rağmen kaldırımlardaki elektrik direklerinin nizami hale getirilmemesi görünümü hoş göstermiyor. Elektrik direkleri bir içeride, bir dışarıda bu çalışmalar yapılmadan önce bu projeye bu direklerde dahil edilmiş olsaydı çok yerinde bir karar olacaktı.


Bu bahsettiğimiz konu harici daha elzem bir durum var ki Bozkır ilçe merkezinde özellikle Hükumet konağı bölgesinde kaldırımlar çok geniş tutulduğu için iki aracın geçeceği standart bir sıcak asfalt yol düşünülmüş, ancak Bozkır’da park yeri maalesef yok denecek kadar az ve hükumet konağı gibi aktif bir alanda bir iki araç park edince maalesef yol tamamen trafiğe tıkanacak. Özellikle ilçemizin yaz günlerinde gelecek gurbetçileri de hesaba katılacak olursa bu durumun doğuracağı sıkıntılar ortadadır.

Bugün öğlen saatlerinde ileride olacak trafik sıkıntısının en güzel örneği beş dakika boyunca yaşandı, umarız bu proje tamamen bitmeden gerekli iyileştirmeler yapılır. Böylesi güzel bir proje tamamlandıktan sonra sökülüp tekrardan bir daha yapım zahmetleri yaşanmaz.

Bizce bu görüntüler ve video'da yayınlamış olduğumuz görünümler olabilecek sıkıntıya bir örnek demodur, umarız gerekli tedbirler alınır. Tabi bu çalışmalar yolun ortasından gidip gelmeyi çok seven Bozkırlı'ya kaldırım kültürünü aşılamak için çok geniş yapıldı ise diyecek sözümüz yoktur. 





Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.