Recent Comments

Bozkır Kaymakamlığı Voleybol Turnuvası tamamlandı.


​Konya'nın Bozkır ilçesinde ilçe kaymakamlığının Bozkır halkının ve kurum kuruluşlarda çalışanların katılabileceği Voleybol turnuvası yapılan müsabakaların tamamlanması ile tamamlandı.

Bozkır Kaymakamlığının ilçede geleneksel hale getirdiği kamu kurum ve kuruluşları ile ilçe halkı arasında birlik, beraberlik ve kardeşlik ortamının tesis edilmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği geleneksel voleybol turnuvası 04 Nisan 2016 tarihinde başlayarak 25.05.2016 tarihinde Bozkır Stadyumunda düzenlenen final maçıyla sonuçlandı.

Turnuvada Özmar AVM Spor birinci, Hisarlık Ortaokulu İkinci ve Zengibar Anadolu Lisesi üçüncü oldu.

Turnuvada dereceye giren takımlara final maçı sonrası ödülleri Bozkır Stadyumunda düzenlenen programla taktim edildi. Turnuvada 1. olan takım Özmar AVM Spor'a kupasını ve madalyalarını Bozkır İlçe Kaymakamı Mustafa Demir, 2. olan takım Hisarlık Ortaokulu'na kupasını ve madalyalarını Bozkır İlçe Garnizon Komutanı Özgür Can, 3. olan takım Zengibar Anadolu Lisesi'ne kupasını ve madalyalarını Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün takdim etti.

Turnuva hakkında değerlendirmelerde bulunan Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir "İlçemizdeki Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışan personelimiz ile Bozkır ve Mahallelerinde ikamet eden halkımızın sosyal aktivitelerini arttırarak, voleybol sporunu sevdirmek, ilçemizdeki gençleri spora teşvik etmek, boş zamanlarını değerlendirmek, enerji ve streslerini atmak ve zararlı alışkanlıklardan kurtarmak, kurumlar arası işbirliği ve halkımızın bir biriyle dayanışmayı sağlamak amacıyla her Sene ilçemizde Veleybol turnuvası düzenliyoruz.

Bu seneki turnuvamıza katılan tüm takımlarımızla beraber finale kalan tüm takımlarımızı ve sporcularımızı tebrik ederim" dedi.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.