Recent Comments

Bozkır’da Trafik Haftası nedeniyle öğrenci ve servis şoförlerine trafik eğitimleri veriliyor.


Konya'nın Bozkır ilçesinde Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde bilgilendirici etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor.


Haberin Tüm Fotoğrafları için Tıklayınız!
Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkır Trafik Denetleme Büro Amirliği ve Bozkır Jandarma Trafik Tim Komutanlığının ortaklaşa düzenlemiş olduğu Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Bozkır merkez'de bulunan öğrencilere ve öğrenci taşımacılığı yapan servis görevlilerine eğitimler verildi.

Bozkır Belediyesi yeni düğün salonunda gerçekleştirilen etkinliklerde öğrencilere servis araçları içinde uymaları gereken kurullar ve trafikte dikkat etmeleri gereken hususlarla ilgili bilgilendirmelerde bulunuldu.

Araç şoförlerine verilen eğitimlerde ise çocukların okula nasıl getirilip götürüleceği araçtan indirme ve bindirme kuralları ve öğrencilere davranış şekilleri noktasında eğitimler verildi.

Eğitimler hakkında bilgilendirmelerde bulunan Bozkır Trafik Büro Tescil Amirliği ve Bozkır Jandarma Trafik Tim Komutanlığından yapılan bildiride ilçe genelinde eğitim çalışmalarının devam ettirileceği ve soz konusu eğitimlerle ilgili denetimlerin trafikte yapılacağı bildirildi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.