Recent Comments

SGK Bozkır Merkez Müdürü Gül’den Ziyaret


​Sosyal Güvenlik Kurumu Bozkır Merkez Müdürü Bülent Gül, SGK Haftası nedeniyle gazetemiz Bozkır Postasını ziyaret etti.

Her yıl 16 Mayıs tarihinde başlayan Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde ziyaretlerde bulunan SGK Bozkır Merkez Müdürü Bülent Gül, kurum personellerinden Erdem Yüceler ve İbrahim Kılıç ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek gazetemizin genel yayın yönetmeni Yunus Yılmaz ile bir süre sohbet ettiler.

Sosyal Güvenlik Haftasının amacının Toplumda sosyal güvenlik bilincinin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması olduğunu ifade eden Müdür Gül, "Sanayi toplumuyla birlikte hayata geçen refah devleti uygulamalarından en önemlisi olan sosyal güvenlik hakkı günümüzde en temel insan hakkı olma yanında Anayasal bir haktır. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı'nı tek çatı altında toplayan Sosyal Güvenlik Kurumu Kanunu ile 72 milyon vatandaşımıza sosyal güvenlik hizmetini SGK sunmaya başlamıştır. Bu amaçla Sosyal Güvenlik Haftası ile senede bir defa da olsa yoğun olarak yapılan hatırlatmalarla, vatandaşta Sosyal Güvenlik olgusunun oluşturulması ve bu olgunun ana temasının öğretilmesi çalışmaları yapılmaktadır. Bu kapsamda bizleri kabul ettiğiniz için gazeteniz Bozkır Postasına da ilçeye vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür ederim" diyen SGK Bozkır Merkez Müdürü Bülent Gül gazetemizden ayrılırken, kayıt dışı istihdamla da mücadele edeceklerini belirtti.

Gazetemizin genel yayın yönetmeni Yunus Yılmaz ise konuşmasında ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Bozkır Postası Gazetesi olarak SGK'nın tüm çalışmalarına her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.