Recent Comments

Bozkır'da iki Okul 'Beyaz Bayrak' Aldı


Konya'nın Bozkır ilçesinde yeterli şartları karşılayan iki eğitim kurumuna "Beyaz Bayrak" verildi.

Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan denetimler sonucunda, temizlik ve hijyen kurallarına uygun bulunan Bozkır Derviş Mustafa Öztunç İlkokulu ve Bozkır Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 'Beyaz bayrak' almaya hak kazandı.



Bozkır'da iki okulun almaya hak kazandığı beyaz bayrak, Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle yapılan protokol kapsamında belirlenen bir statüdür. Yaklaşık 60 civarında kriteri bulunan beyaz bayrak, 100 puan üzerinden değerlendiriliyor ve değerlendirmeler sonrası 90 ve üzeri puan alan okullar bu statüyü kazanbiliyor.
Bozkır Derviş Mustafa Öztunç İlkokulu ve Bozkır Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul bahçelerinde gerçekleştirlen 'Beyaz bayrak' etkinliğinde okulların hak etmiş olduğu Beyaz Bayraklar Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir ve Okul Müdürleri tarafından göndere çekildi.

Bozkır Derviş Mustafa Öztunç İlkokulu ve Bozkır Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen programlara Bozkır İlçe Kaymakamı Mustafa Demir, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hanefi Şahin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Aziz Demir, Bozkır Ak Parti İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, Bozkır Halk Eğitim Müdürü Mehmet Çatdere, Okul öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.


Bozkır Derviş Mustafa Öztunç İlkokulu;




Bozkır Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi;


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.