Recent Comments

Başkan KÖSE, Darbe dolayısıyla Açıklama Yayınladı


​Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali KÖSE'den 15 Temmuz 2016 Cuma akşamı Ülkemizde yapılan darbe girişimi dolayısıyla basın açıklaması yayınladı.

Başkan KÖSE "15 Temmuz 2016 Cuma akşamı Ülkemizde yapılan Ülkemize ve Milletimize düzenlenmiş olan ve düzenleyen haince yapılan darbe girişimini nefretle kınıyorum. Herkes şunu bilmelidir ki Türk Ordusu, Emniyet Teşkilatı ve Türk Milleti güçlüdür.

Allah'tan başka bu milleti yok etmeye ülkemize vatanımıza hiçbir içeriden, dışarıdan zarar vermeye hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Emellerine ulaşamayan hainlerin yüzünden emir kulu olan suçsuz Asker ve sivillerimiz zarar görüp şehit düşmüştür. Masum olan asker ve sivillerimize Allah'tan rahmet geride kalanlara Başsağlığı dilerim.  

Milletimizin tek duygusu vardır, Vatan, Bayrak, Namus ve Şereftir. Bunun üstünden hangi siyasi parti üzerinden siyaset yaparsa kendilerini firavun görürse öne çıkarmaya çalışırsa buda yanlıştır. Ülkemizin çıkarları vatanımızın bayrağımızın ezanımızın okunması her bir vatan evladının koruması görevidir. Bu değerler hepimizin hiçbir siyasi partinin tekelinde değildir.Tek millet, tek vatan ve tek bayraktır, bunun harici her şey teferruattır.

Ülkemizi cenabı hak her türlü şer odaklarından, belalardan, kötü niyetli insanlardan korusun. Unutulmamalıdır ki, Türkün Türk'ten başka dostu yoktur. Tekrar vatanımıza ve milletimize geçmiş olsun dileklerimle" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.