Recent Comments

BÖYLE DE İHANET OLUR MU

Ali Dutal
                Ülkemizin büyük bir felaketin eşiğinden döndüğü her geçen gün ayrıntılar ortaya çıktıkça, darbeden şüphe duyanlarda dahil olmak üzere toplumun bütün kesimleri tarafından daha iyi anlaşılmaktadır. Anlaşıldıkça, insan hayretler içinde, kendi kendine;  "BÖYLE DE İHANET OLUR MU" diye sormadan edemiyor.
                -Böyle de ihanet olur mu?
                Basında yer alan FETÖ'cü subayın itiraflarını görünce insanın nutku tutuluyor. İtirafçı özetle; " 12 haftadan beri İncirlik'te ABD'den gelen özel ihtisas sahibi subaylarla gizli toplantılara katıldığını; darbenin gerçekleşmesi sonrasında Türkiye'nin İstanbul üzerinden nasıl işgal edileceğini; ilk plana göre darbeden sonra 24 saat içinde 8 bin ile 10 bin DAEŞ militanının Türkiye'ye sokulacağını; ikinci gün Irak'ın Şii milislerinden 5.000 milis ve Suriye Muhaberatı'ndan bin ajanın Türkiye'ye sokulacağını ve bunların hep beraber İskenderun'a hücum edeceklerini; İskenderun'a saldırma kararının, İncirlik'te yapılan ve İran'dan gelen bir temsilcinin de katıldığı toplantıda verildiğini;. İran'dan gelen temsilci, İncirlik'teki toplantıya darbeci Türk subaylarından birisi ile birlikte katıldığını; işgal planının İskenderun ayağından sonra, İran, Irak ve Suriye'den getirtilen Şii milisler İstanbul ile Ankara'ya hareket ettirileceğini; toplamda 50 bin Şii milisi silahlandırıp öncelikle İstanbul ve Ankara'ya daha sonra Türkiye'nin her tarafına doğru peş peşe harekete geçireceklerini; işgal güçleri İstanbul Boğazı'ndan Avrupa tarafına geçmeyerek, Avrupa yakasının FETÖ'cülerin idaresinde kalacağını" ifade ediyor.
            Yani ülkemiz işgal ediliyor ve anlaşılacağı üzere bölünüyor.
            Eğer, 15 Temmuz gecesi yaşanan o vahim olaylar olmasa inanın Türk Ordusundaki bu kadar subayın böyle bir ihanetin içinde olacağına inanmazdım. İnanan varsa söylesin.
            -Allah aşkına kendinizi nasıl tanımlarsanız tanımlayınız BÖYLE BİR İHANET OLUR MU?
            Şaşkınlık içindeyim, elektriğe tutulmuş gibiyim; düşünüyorum, taşınıyorum bir cevabını bulamıyorum.
            Elbette ki her milletin içinden hainler çıkar; bundan sonrada çıkacaktır. Ancak, ihanetin, hainin bu kadarına da pes yani!
            Yazıklar olsun, bir değil; bin kere yazıklar olsun!!!
            Eğer, bu milletten hem de bu milletin okumuşlarından bu kadar hain çıkıyorsa millet olarak, devlet olarak bir değil; bin kere şapkamızı önümüze koyup düşünmemiz gerek!
            Nerede, neden yanlış yapıyoruz. Bir şeylerde bir eksik var, noksan var; var var var….
            Bu olayı, sahte bir vaize inanmış, onun her dediğini yapan robotlar ekseninde değerlendirirsek sağlıklı bir sonuca varamayız. Hatta, ihanetin gerçek nedenlerini, planlayıcıların kimler olduğunu kaçırabiliriz.
            Türkiye'deki İslami Cemaatleri aşağı yukarı tanıyan, cemaat psikolojisini iyi bilen biri olarak; bu olayı İslami Cemaat kapsamında değerlendirmenin insafsızlık olacağını düşünüyorum. Bu konu üzerinde ileriki zamanda ayrıntılı duracağım.
            Şunu tekrar tekrar vurgulamak isterim ki felaket büyük İHANET ondan daha BÜYÜK!
            Yüce Rabb'im hepimize yardım etsin; ülkesine, milletine ihanet içerisinde olanlardan eylemesin; hainlerin şerlerinden muhafaza etsin.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.