Recent Comments

BOZKIR ESNAF ODASINDAN DARBE GİRİŞİMİNE KARŞI BASIN AÇIKLAMASI

Bozkır Esnaf ve SanatkârlarOdası Başkanı Niyazi YAVUZER,15 Temmuz akşamında gerçekleştirilen darbe girişimine karşı durarak Devletimizin yanındayız mesajı verdi ve şunları söyledi:
Esnaf ve Sanatkârlarımız hiç düşünmeden Türkiye Cumhuriyeti Devletinin birlik ve beraberliğini açıkça tehdit eden 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen darbe girişimi karşısında cesaret ve kararlılıkla Devletinin yanında durmuştur. İnanıyorum ki Türkiye Cumhuriyeti Devletini tehdit eden tüm unsurlar karşısında esnaf ve sanatkârlarımız her daim devletinin yanında olacaktır. Bu darbe girişimi karşısında canlarını hiç çekinmeden ortayakoyarak şehadet şerbetini içen sivil vatandaşlarımıza, polis ve askerlerimize Cenabı Allah'tan (cc) rahmet diler, kederli ailelerine, sevenlerine ve tüm Türkiye'ye başsağlığı dilerim. Ülkemizin bir an önce normale dönmesi dileklerimle saygılarımı sunarım.
Niyazi YAVUZER
Bozkır Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

1 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
  1. Darbe girişimi değil. Fetö terör harekatı. Gözden kaçırılmak istenen bir şey olmadığını umuyorum. Ama fötönün kaçan imamlarından birinin tembihlediği gibi bir açıklama olmuş. Bir de açıklamanın zamanı anlamlı geldi bana.

    YanıtlaSil