Recent Comments

Bozkır Gençlik Merkezinin Temeli atılıyor


​Konya'nın Bozkır ilçesine çok amaçlı gençlik merkezinin temelinin atılması için kazı çalışmaları başladı. Gençlik merkezi İnşaat müteahhidi; Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir'e, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün'e ve Bozkır Belediyesi Meclis üyelerine inşaat hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün ve Bozkır Belediyesi Meclis Üyeleri temel atımı için kazı çalışmaları başlayan gençlik merkezinde incelemelerde bulunarak inşaat müteahhidinden bilgiler aldı.

Gençlik merkezini haziran aylarında hizmete açmayı planladıklarını söyleyen inşaat müteahhidi, gençlik merkezinin çok amaçlı olarak kullanılabileceğini ve gençlik merkezinin bu yönüyle daha modern bir şekilde yapıldığını kaydetti.

2 katlı olarak yapılacak olan gençlik merkezinin zemin katı 1500 m², ikinci katı 600 m², toplamda 2100 m² alanı kapsıyor. Dış cephesi cam ve andezit, ahşap görünümlü kompozit kaplamayla yapılacak. Gençlik merkezinde spor salonu, konferans salonu olarak da kullanılabilecek şekilde inşa edilecek. Gençlik merkezinin içinde kafeterya, kütüphane, resim ve müzik salonları, bilgisayar salonu, 50 m²lik derslikler olacak.


Gençlik merkezinin ilçede gençlerin sosyal alanlarına önemli katkılar sağlayacağını vurgulayan Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün "Gençlik merkezinin Bozkır'a kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Bozkır'a tarihi yatırımları kazandırdıklarını vurgulayan Başkan Gün, Bozkır'ı bir kasaba olarak değil, gelişmiş bir ilçe yapmak için tüm imkânları seferber ediyoruz"dedi.

Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir "ilçemizde Başkanımız İbrahim Gün ile birlikte önemli eksiklikleri gideriyoruz. Başkanımızın dediği gibi Bozkır'ı gelişmiş bir ilçe olma yolunda emin adımlarla ilerletiyoruz. Gençlik merkezimizin yerini buraya yapmamızdaki en önemli etken, hemen yanı başında üniversite yurdumuz var.  hemen yanında yine kapalı spor salonumuz var. Yüz metre ilerisinde yeni dönemle birlikte hizmete girecek olan 200 kişilik KYK yurdumuz var. Tüm bunları düşündüğümüzde gençlerimize daha yakın bir yer seçmiş olduk.  Hayırsever bir vatandaşımız tarafından kazandırılan anaokulu ve kreşin kaba inşaatı tamamlandı. 8 derslikli okul projemiz vardı o devam ediyor. Yollarımız, kaldırımlarımız, parklarımız, şehir konağımız oldu. Bozkır adım adım gelişmiş ilçe yolunda ilerlemeye devam ediyor."diye konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.