Recent Comments

Bozkır Siyasi Parti İlçe Başkanlarından Ortak Açıklama


​Bir takım vatan hainleri ve şerefsiz, kansızların güzelim ülkemizde darbe girişiminde bulunmalarının ardından, tepki olarak Bozkır Anıt Meydanında toplanan halkımıza AK Parti, CHP ve MHP İlçe Başkanları ortak açıklama yaparak birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

 Askeriyemizin ve vatan bekçilerimizin içinde bulunan bir grup şerefsiz, kansız ve gözü dönmüş vatan hainlerinin güzelim ülkemizde darbe yapmaya kalkışmaları bir anda Türkiye'nin dört bir yanından halk birlik ve beraberlik içerisinde sokağa indi ve darbe girişimini engelledi.

Bozkır Anıt Meydanında o gece toplanan kalabalığa iktidar ve muhalefet partilerinin siyasi parti ilçe başkanları da bir araya gelerek güzel bir tablo sergilediler.

AK Parti İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, CHP İlçe Başkanı Bahri Rıza Duran ve MHP İlçe Başkanı Rifat Ata Küçükduran ilçenin kent meydanına akın ederek gelen ve toplanan kalabalığa ortak açıklama yaptılar.



AK Parti İlçe Başkanı Memduh Çelmeli: "Bu mesele ülke meselesidir. Burada birlik ve beraberlik içerisinde olalım. Hiç kimse provokatörlüğe gelmesin. Darbe girişiminde bulunan bir takım şerefsiz fetö örgütü bu ülkeyi asla bölüp, parçalayamayacaktır. Devletimiz ve  Hükümetimiz her zaman olduğu gibi dimdik görevinin başındadır. Bu alçaklara Devletimiz gereken cezayı fazlasıyla elbette verecektir. Alçak fetö örgütü güzelim ülkemizi bölüp parçalamak için elinden gelen her türlü hainliği yapmaktadır. Son olarak yaptıkları darbe girişimi onların sonu olacaktır. Bizlerde tüm siyasi parti mensupları ve Bozkır halkı olarak bu oyunlara hiçbir zaman gelmedik. Gelmeyeceğiz de, işte örneği buradadır. Bugün sabaha kadar buradayız. Ardından da sabah namazını hep birlikte beraberce eda edeceğiz" şeklinde konuştu.




Ardından kalabalığın içerisine gelen, CHP İlçe Başkanı Bahri Rıza Duran yaptığı konuşmasında: "Arkadaşlar hiç kimse bu oyuna ne olur gelmesin. Ana muhalefet partisinin ilçe başkanı olarak ne partim, ne ben bu tür darbe girişimlerini tasvip etmeyiz. Bu güzelim ülkemiz ne çektiyse darbelerden çekmiştir. Biz bunları bilenlerdeniz. CHP olarak darbe girişimlerini yapan bir takım örgütlerin karşısındayız. Asla ve asla demokrasimizden taviz verdirmeyiz. Siz rahat olun. Ülkemiz, Devletimiz birlik ve beraberlik içerisinde bununda üstesinden elbette gelecektir. Hiç kimsemizin şüphesi olmasın" dedi.



Daha sonra MHP İlçe Başkanı Rifat Ata Küçükduran yaptığı açıklamasında: "Bu vatanımızı kolay kolay kimse ele geçiremez, geçiremeyecektir de. Partim gibi bende vatan deyince her şeyi bir kenara atarız. Canım ülkemizi kimler karıştırmaya kalkıyorsa karşısında oluruz. Bu mesele siyasi bir mesele değildir. Bu mesele ülkemizin birlik ve beraberlik meselesidir. İşte Bozkır buradan bu mesajını Türkiye'ye verdiği gibi tüm dünyaya vermiştir. Darbe girişimine kalkan o vatan hainleri şunu bilsinler ki; bu ülke sahipsiz değildir. Partimin genel Başkanı Sayın Devlet Bahçelinin açıkladığı gibi Devletimizin ve hükümetimizin yanındayız. Ülkemizde bu oynanan oyunlarda fetö örgütü asla ve asla başarılı olamayacaktır" dedi.



Bozkır Anıt Meydanında o gece toplanan kalabalığa iktidar ve muhalefet partilerinin siyasi parti ilçe başkanlarının yaptıkları bu ortak açıklamanın ardından Bozkır Anıt Meydanında toplanan binlerce vatandaş alkışlarken, fetö aleyhine sloganlar attılar.

Öte yandan BİMDER Başkanı Mehmet Görür: "Bende BİMDER Başkanı olarak diyorum ki; Canım ülkemizi bölüp, parçalamaya kalkan şerefsiz ve vatan hainlerinin karşısında olduğumuz gibi Devletimizin ve Hükümetimizin sonuna kadar arkasındayız" diyen Başkan Görür, ellerini semalara açarak dua etmeye başladı. Görür'ün duasına eşlik eden binlerce kişi uzun uzun yapılan duaya amin sesleriyle Bozkır'ı çınlattılar.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.