Recent Comments

Ölümlü Dört Yol kavşağında, Yine Trafik Kazası yaşandı


​Konya'nın Bozkır ilçesi Dereköy Antalya çevre yolunda trafik kazası meydana geldi.



Akşam saatlerinde Antalya'dan Karaman'a gitmekte olan 06 FR 7161 plaka nolu araç ile Bozkır Harmanpınar mahallesinden Dereköy mahallesine gitmekte olan 42 RE 935 plakalı araç Dörtyol kavşağında çarpıştı.

Kazada 42 RE 935 plakalı araç şoförü Yaşar Altunbaş'a ve araçtaki kişiler kaza sonrası yaralanarak 112 ekipleri tarafından Hastaneye kaldırıldı. 42 RE 935 plakalı araç şoförü Yaşar Altunbaş Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılırken araçta bulunan aile fertleri Bozkır Devlet Hastanesine kaldırıldılar.

Kazanın yüksek hızda seyir halindeki 06 FR 7161 plakalı aracın yan yolda seyir halindeki 42 RE 935 plakalı aracı fark edemeyerek çarpışması sonrasında gerçekleştiği tahmin edilmektedir.

Ölüm kavşağı olarak tabir ettiğimiz bu dört yol kaşağı yeni Antalya yolu hizmete girdiği günden beri çok can ve sayısız kazaya ev sahipliği yaptı. Antalya yolundaki aşırı eğimden dolayı yüksek hızda seyreden araçların yan yoldan gelen araçları görmemesi dolayısıyla çok sayıda trafik kazaları meydana gelmektedir. Söz konusu dört yol kavşağında kazaların azalması için söz konusu 4 yol kavşağına alt geçiş yapılması büyük önem arz etmektedir.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.