Recent Comments

ŞEHİT BABASI KİREMİTÇİ’DEN MİLLİ İRADE NÖBETİNE DESTEK


​Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı vatandaşların milli irade nöbeti, 14'düncü gece de Seydişehir'de devam etti.

Belediye Meydanında devam eden Milli İrade Nöbetine Ankara Özel Harekat Daire Başkanlığına düzenlenen saldırı sonucu şehit düşen Komiser Yardımcısı Muhsin Kiremitçi'nin babası Hüseyin Kiremitçi katıldı.

Seydişehir MÜSİAD üyelerinin destek verdiği Milli İrade Nöbetinin 14 gecesinde Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Seydişehir Şubesi tarafından fotoğraf sergisi açıldı.

Milli İrade Nöbetinin meydanda devam ettiğini destek verenlere müteşekkir olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, tarihe bakıldığında böyle ihanetin görülmediğini kaydetti.

BAŞKAN TUTAL;''TAHT KAVGALARI, İKTİDAR KAVGALARI OLDU''
Taht kavgalarının, iktidar kavgalarının olduğunu belirten Başkan Tutal;''Milletin askerinin, milletin silahının milleti ezdiği bir ihanet görülmedi. Üzerinde çok filmlerin çekileceği, doktora tezlerinin yapılacağı, kitapların yazılacağı ve tarihimizde kara bir leke olarak yer alacak olan bir hadise. Yaşanan bu olayın kendi resmi ve gayri resmi tarihimizde yerini aldırmak ve bundan ibret alıp bir daha böyle ihanetlere böyle hatalara düşmemek gerekiyor. 250 şehidimiz, 2 bin 500 civarında gazimiz var, şuanda hastanelerde. Seydişehir'imizde bundan nasibini aldı. Şehrimizin gururu, şerefi olan Muhsin Kiremitçi kardeşimize Allahtan rahmet diliyorum. Başkomutan evlerinize demediği sürece devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle sizleri selamlıyorum. Nöbetimizin hayırlı ve mübarek olmasını diliyorum. Rabbim inşallah bunları hayır kefemize koyacağına inanıyor saygılar sunuyorum''dedi.


CAMCI;BÜYÜK YATIRIMLARIN ALTINA İMZA ATTIK''
MÜSİAD'ın Seydişehir'de ciddi bir hamle ile kurulduğunu Türkiye'de yapılmayan ilk hamleyi yaptığını kaydeden MÜSİAD Seydişehir Şube Başkanı Yasin Camcı;''Biz MÜSİAD olarak 17 Aralıktan sonra bu ülke batacak, bu ülkede yatırım yapılmayacak, hiçbir hamleye gerek yok diyenlere inat 17 Aralıktan itibaren bütün risklere rağmen Seydişehirli iş adamları olarak büyük yatırımların altına imza attık.15 Temmuz'da darbeden sonra ihanet çetelerinin,  iş adamları işçilerini çıkarırken bu gün MÜSİAD  her şeye rağmen yeniden istihdam yeniden kalkınma diyoruz' şeklinde konuştu.

ŞEHİT BABASI KİREMİTÇİ;'' DÜNYA'DA YÜKSELMESİNİ BEKLERKEN , RABBİM AHİRETİNİ YÜKSELTTİ''
15 Temmuz akşamı Fettullahçı Terör Örgütünün düzenlediği darbe girişiminde Özel Harekat Polisi oğlu Muhsin Kiremitçi'yi şehit veren Baba Hüseyin Kiremitçi ''Rabbim buyuruyor ki Allah yolunda öldürülenlere, ölü demeyiniz. Onlar Allah katında dirilirler. Rabbim bir tanesini de bize nasip etti''dedi.

Bütün çabalarını ve imkanlarını eğitime harcadığını kaydeden Emekli İmam Hüseyin Kiremitçi'' Vatana, memlekete mukaddesata evlatlarımı hizmet etsin diye yetiştirmeye gayret ettim. On yıl hizmet ettikten sonra rabbim bir tanesini üç numara, Muhsin'imiz komiser oldu, baş komiser olacak, emniyet amiri olacak yükselecek, dünyada yükselmesini beklerken, rabbim ahiretini yükseltti. Bize böyle bir şeref bahşetti. Bizi şereflendirdi. Anne baba olarak ateş düştüğü yeri yakıyor. Gerçekten zor ama rabbimin bu emrini, bu ayetinin hükmünü biliyoruz. İnşallah rabbim bizlere sabır veriyor. Hepinize teşekkür ediyorum. Memleketimize, milletimize sahip çıkalım. Ben zaten şehidimi aldıktan sonra cenaze arabasına bindirdiğimde ben kabristana giderken Seydişehir'in hatta Türkiye'nin şehidime sahip çıktığını gördükten sonra Allah'ın izniyle Çanakkale geçilmez dedim. Ne kadar iblisler firavunlar tuzaklar kursa da, oyunlar yapsalar da bu millet dedim bu şehitlere sahip çıktığı sürece Allah'ın izniyle Türkiye cumhuriyetinin devletimin sırtı yere gelmez dedim. Rabbim bizlere birlik beraberlik içinde olmayı nasip etsin. Birliğimizi beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin onların ıslahlarını eylesin ıslahları mümkün değilse kahhar eylesin''şeklinde konuştu.

Nöbetin 14 .cü gecesi MÜSİAD tarafından açılan resim sergisi gezen protokol üyeleri ve vatandaşlar MÜSİAD tarafından açılan deftere düşüncelerini yazarken nöbet Seyitharun ilahi gurubunun seslendirdiği ilahilerle devam etti.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.