Recent Comments

Seydişehir Darbecilerin Şehit ettiği Özel hareket polisine ağlıyor


​Seydişehir Darbecilerin Şehit ettiği Özel hareket polisine ağlıyor.

Güneydoğuda teröre karşı yüzlerce operasyona katılan özel hareketçi polis memuru Muhsin Kiremitçi Gölbaşında bulunan özel kuvvetler biriliğinde Darbeci Fetö terör örgütünün birliği bombalaması ile 47 arkadaşı ile birlikte şehit oldu.

Bir grubun askerin darbe girişiminde bulunduğu olaylar sırasında Ankara gölbaşı özel kuvvetler birliğinde Şehit olan 28 yaşındaki Muhsin Kiremitçi Seydişehir Yenicami Mahallesi'nde bulunan baba ocağına ateş düştü. Mahalle Türk bayrakları ile donatıldı. Şehit polis memuru Muhsin Kiremitçi üç yıllık evli Din görevlisi babanın beş çocuğundan 3sü Seydişehir Endüstri Meslek Lisesi Mezunu olduğu öğrenildi. Cenaze töreninin yarın yapılması bekleniyor.

Babasını itiraz etmesine rağmen onu ikna ederek özel kuvvetlere özel kuvvetlere katılan Muhsin Kiremitçi son terör olayları ile Güneydoğunun Diyarbakır Sur, Şırnak, Urfa'daki yaşanan terör olaylarında birçok operasyona katılmış.

15 Temmuzdaki darbe girişimi sonrası Ankara da gölbaşında bulunan özel kuvvetler biriliğinde darbeci fetö terör örgütünün birliği bombalaması ile 47 arkadaşı ile birlikte şehit oldu.

Şehit Polis Muhsin Kiremitçinin Naaşı  Ankara Adli Tıp Mekezinde  Ailesine   teslim edilerek Seydişehire  getirilmesi   bekleniyor.

İlçemiz Bozkır'dan şehidimizin cenaze merasimine katılmak isteyenler Şehit Polis Muhsin Kiremitçinin Cenazesi ilğili  gelişmeleri Seydişehirhaber Sitemizden takip  edebilirler.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.