Recent Comments

Yukarı mahallede yüzler gülüyor!


​Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, bir sözünü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyor. Yukarı Mahallenin yıllardır sorunu olan yollarının ve kaldırımlarının yapımına nihayet başlandı.

Bozkır Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 3 Mayısta ihale edilen Yukarı Mahallenin yol ve kaldırım çalışmalarına ihaleyi alan firma tarafından başlandı.
Buna göre, yukarı mahallenin tüm ara sokaklar dahil olmak üzere, toplamda 22.800 m² kilitli parke taşıyla yolların yapılmasına, 2.700 m² olan mevcut tüm kaldırımların yenilenmesine, kazı yapılmasına ve 3420 metreküp çıkan malzemelerin taşınmasına başlandı. 3 Mayısta ihalesi yapılan ve başlanan yukarı mahallenin yolları ve kaldırımları 3 ay içerisinde yapılmış olacak.
Yapımına başlanan yollar ve kaldırımlar için Yukarı mahalle sakinlerine hayırlı olsun dileklerini ileten Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, verilen sözlerin bir bir yerine getirildiğinin altını çizerek seçim beyannamesinde yer alan her bir maddenin ya gerçekleştirilmiş olduğunu yada yapılması için girişimlere başlanıldığını tekrarladı.
Yukarı mahallenin yollarının ve kaldırımlarının yapılması için seçim çalışmalarında söz verdiğini ve bu sözü yerine getirmenin ayrı bir mutluluğu olduğunu dile getiren Başkan Gün, "seçim çalışmalarımızda Yukarı Mahalle sakinlerimize bir söz vermiştik ve bu sözü yerine getirmek için ise, ilk önce yukarı mahallenin alt yapı sorununu hallettik.
Gördüğünüz gibi şimdi de üst yapı çalışmalarımızı başlattık.Tüm ara sokaklar dahil olmak üzere yapacağımız yol ve kaldırım sayesinde, artık merkez yukarı mahallelimiz böyle bir sorunla uzun yıllar mağdur olmayacak." dedi.

Öte yandan mahalle sakinleri ile görüşen Gazetemiz Bozkır Postası muhabirine, mahalle sakinleri: "Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun. Gerçekten yıllardır bu yukarı mahallenin bu yol ve kaldırım sorunları nedense bir türlü çözülememişti. Hep geçici çözümlerle bizleri oyaladılar. Ama şimdiki başkanımız vermiş olduğu sözünü yerine getiriyor ve yapılan çalışmaları da birebir yerinde inceliyor. Kendisine buradan gazeteniz aracılığıyla teşekkür ediyoruz." dediler.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.