Recent Comments

Bozkır Belediye Meclisi 15 Temmuz Darbe Girişimini Kınadı.


​Bozkır Belediye Meclisi ağustos ayı meclis toplantısında 15 Temmuz darbe girişimi kınandı ve tüm meclis üyeleri ortak bildiriye imza attı.

Konya'nın Bozkır İlçesinde Bozkır Belediye Meclisi üyeleri ve Ak Parti Bozkır ilçe Başkanının katılımı ile Bozkır Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen Temmuz ayı meclis toplantısında ortak tepki verilerek darbe girişimi kınandı.

Meclis toplantısında konuşma gerçekleştiren Bozkır Belediye Başkanı Gün; "Göklerden gelen bir karar, Allah'ın da bir planı vardı. Çok şükür milletimizin bağımsızlığına bağlılığıyla, milli iradesine sahip çıkmasıyla, vatan ve bayrak sevdasıyla, demokrasiden ödün vermemesiyle, 7 kıtada mazlumların duasıyla bu badireyi atlattık. Allah ülkemize ve milletimize zeval vermesin.

Vatan ve bayrak sevdasıyla meydanları dolduran tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Bu uğurda vefat eden şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Vatan, millet, bayrak, demokrasi denilince tüm siyasi partilerimiz başta olmak üzere millet olduk. Millet olmamızı tebrik ediyorum. Artık gün bu bayrak uğruna, bu millet uğruna, bu vatan uğruna daha ihtiraslı, daha gayretli çalışma günüdür. İri olacağız, diri olacağız, bir olacağız. 15 Temmuz darbe girişimini Bozkır Belediyesi olarak kınıyoruz, darbe girişimini lanetleyerek ortak bildiriye imza atıyoruz" dedi.

Bozkır Belediyesi Meclis toplantısına katılarak açıklamalarda bulunan Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Çelmeli "Milletimizin iradesiyle tüm siyasi partilerimiz darbe girişimine karşı, memleket için, vatan için, bayrak ve millet için ortak bir duruş sergiledi. Artık particilik yok, millet var. 15 Temmuz gecesinden itibaren bizlerle birlikte meydanları dolduran, sokaklara sahip çıkan CHP, MHP, BBP, SP teşkilatına ve ilçe başkanlarına milletimiz adına teşekkür ediyorum. Bu yapı tam anlamıyla temizlendi diyemeyiz. Milletçe teyakkuzda olmaya devam edeceğiz. Halkımızın daha dikkatli ve dirayetli olmasını diliyorum. Artık bu zamandan sonra bu ülkede kim vatanına sahip çıkıyorsa, bayrağına,  milletine,  demokrasisine, milli iradesine kim sahip çıkıyorsa daha fazla yanlarında olacağız. Artık partililik yok millet olma bilinci var. Bu vesileyle 15 Temmuz darbe girişimine lanetleyerek kınıyorum" dedi.  

 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.