Recent Comments

Bozkır'da sünnet şöleni hazırlıkları


​Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkır Belediyesinin bu yıl ikincisini düzenleyeceği sünnet şöleninin kayıtları başladı. Bozkır Belediyesinin Bozkır Devlet Hastanesiyle birlikte yürüttüğü protokol çerçevesinde gerçekleştirilecek olan sünnet şöleninin kayıtları 17 Ağustos 2016 itibariyle başladı ve kayıtlar 25 Ağustos 2016 tarihine kadar devam edecek.

Bozkır'da belirlenen tarihler arasında Bozkır Devlet Hastanesine kayıt yaptıran  çocuklar, 29-30-31 ağustos tarihlerinde Bozkır Devlet Hastanesinde sünnet olacak. Sünnet olan çocuklar Bozkır Belediyesi tarafından kent meydanında düzenlenecek olan şölenle birlikte erkekliğe ilk adımlarını atmalarını kutlayacaklar.

Sünnet şöleni hakkında açıklamalarda bulunan Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün; "sosyal belediyecilik anlamında her gün bir hizmeti daha katarak ilerliyoruz. Geçtiğimiz sene düzenlediğimiz sünnet şölenimizde 100 çocuğumuzun erkekliğe ilk adımlarına vesile olduk. Onların sevinçlerine ortak olduk. Çocuklarımızın bu unutulmaz anlarında yanlarında olduk

Bu yıl da sünnet şölenimize kayıt yaptırarak sünnet olan çocukların sünnet masraflarının Bozkır Belediyesi tarafından karşılanacağını söyleyerek, "geçtiğimiz sene çocuklarımızın sünnet kıyafetleri dahil olmak üzere sünnet masraflarını üstlenmiştik. Ayrıca belirli yaş gruplarına göre sünnet olan çocuklarımıza bisiklet hediye etmiştik. Bu yıl da aynı geleneği sürdürerek sünnet olan çocuklarımıza, sünnet kıyafetleriyle birlikte bisiklet hediye edeceğiz. Erkekliğe ilk adımlarını atacak olan çocuklarımızı şimdiden tebrik ediyorum" diye konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.