Recent Comments

Seydişehir’e Yakışan 3 Ana Caddeye 7 Milyonluk Yatırım


​İlçelerde yatırım seferberliğini sürdüren Konya Büyükşehir Belediyesi, Seydişehir'de Milli Egemenlik ve Necati Kalaycıoğlu Caddeleri ile Seyit Harun Bulvarı'nı altyapısı, tretuvarı, asfaltı ve bisiklet yolu ile örnek hale getirdi. 3 Prestij caddeye 7 milyon lira harcandı.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası Konya'nın ilçeleri ile birlikte topyekün kalkınması için yatırımlarını aralıksız sürdürüyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, tüm ilçelerde ve mahalleye dönüşen eski köy ve beldelerde yatırım seferberliğini sürdürdüklerini belirterek, tüm ilçe merkezlerine prestij cadde yaparak standardı yükselttiklerini dile getirdi.

Yaptıkları ana cadde tanzim çalışmalarıyla ilçeleri metropol ilçe görünümüne büründürdüklerini belirten Başkan Akyürek, Seydişehir İlçesi'nin Milli Egemenlik, Necati Kalaycıoğlu Caddeleri ile Seyit Harun Bulvarı'nda çalışmaların tamamlandığını ifade etti.

Caddelerde öncelikle Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü'nün su ve kanalizasyon ıslahı yaptığını, kaydeden Başkan Akyürek, "3 ana cadde, yağmur suyu hattı, bisiklet yolları, tretuvarı ve asfalt kalitesi ile Seydişehir'e yakışır şekilde halkımızın hizmetine sunuldu. Yaklaşık 7 milyon liraya mal olan çalışma Seydişehir'e ve Konya'mıza hayırlı olsun" dedi.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin ana cadde düzenlemeleri ile mahalle yolu yapımları tüm ilçelerde devam ediyor.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.