Recent Comments

Tepearasılılar Sıla-i Rahimde Buluştular


​İlçemize Bağlı Tepearası Mahallesi 7 Ağustos 2016 günü sıla-i rahimde buluşurlarken, tüm şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okuttular.

Bozkır Tepearası Mahallesi 7 Ağustos 2016 günü Tepearsı Köyünde bulunan çeşme meydanında bir araya gelerek hem sıla-i rahim yaptılar. Hemde tüm şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okuttular. Sıla-i Rahim şenliğine dışarıdan gelen Tepearası Köylülerinin yoğun katılımının olduğu görülürken, ilçemizden ve çevre mahallelerden de davetlilerin katıldığı görüldü.

Tepearası Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Başkanı Abdullah Göksu gazetemiz muhabirine sıla-i rahim şenliği ile ilgili şöyle konuştu: "Biz Tepearası Köyü Derneği her yıl geleneksel olarak köyümüzde sıla-i rahim şenliğimizi çeşme meydanında yaparız. Bu yılda aynı yerde yaptık. Allah izin verirse önümüzdeki yıl şenliğimizi Tepearası koruluğunda yapmayı düşünüyoruz. Çünkü dışarıda yaşayan Tepearasılı olan köylülerimizin yoğun teveccühü her yıl artarak devam ediyor. Onun için köydeki çeşme meydanımız artık dar gelmeye başlamıştır. Bizlerde dernek yönetimi olsun ve dışarıdan gelen hemşerilerimizle olsun birlikte bir karar alarak önümüzdeki yıl Tepearası koruluğunda geniş ve ardıçların içerisinde yapmaya karar verdik. Ben gazeteniz Bozkır Postası aracılığıyla uzaktan ve yakından Tepearası köyümüzün sıla-i rahim şenliğine teşrif eden tüm hemşehrilerimize ve misafirlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah Razı olsun. İnşallah gelecek yıl tekrar buluşuruz. Gerçekten yılda bir kere de olsa köyümüzde bir araya gelmek çok tatlı muhabbetlere vesile oluyor " dedi.



Öte yandan Dernek Başkanı Göksu, 15 Temmuz'da Vatanımıza ve Devletimize darbe girişiminde bulunan fetö terör örgütünü de nefretle kınarken, Yüce Rabbimizden bu hainlere bir daha fırsat vermemesini diledi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.