Recent Comments

Bozkır’da 15 Temmuz Şehitleri için “Sizi Unutmayacağız” panosu yapıldı.


​Konya'nın Bozkır ilçesine bağlı Hacılar Mahallesi, Hacılar İlkokulu ve Hacılar Ortaokulun'da 15 Temmuz Şehitlerinin sürekli hatırlanabilmesi için "Sizi Unutmayacağız" panosu yapıldı.

Haberin Tüm fotoğrafları!!!
Ülkemizde 15 Temmuz 2016 günü Vatanın bölünmez bütünlüğüne gölge düşüren hain kalkışmada Şehit düşen 241 Şehit için Bozkır ilçesine bağlı Hacılar Mahallesi, Hacılar İlkokulu ve Hacılar Ortaokulun'da 15 Temmuz Şehitlerinin sürekli hatırlanabilmesi için "Sizi Unutmayacağız" panosu yapıldı.

Okulda yapılan "Sizi Unutmayacağız" panosu hakkında bilgiler veren Hacılar İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Ayşe Yerlikaya "Okulumuzda okuyan gelecek neslin büyükleri evlatlarımızın, 15 Temmuz hain saldırısında vatanımızın bölünmez bütünlüğü için şehit olan kahramanlarımızı devamlı olarak hatırlayabilmesi için Okul Aile birliği olarak aldığımız karar doğrultusunda okul yönetimimiz ve öğretmenlerimizin de desteği ile böyle bir pano yaptık.

Minik yavrularımızın yapmış olduğumuz ve 15 Temmuz'da Şehit düşen 241 Şehidimizin isimlerinin yer aldığı panoya ilgisi gerçekten güzel. Vatanın bölünmez bütünlüğü için Şehit olmuş tüm Şehitlerimize Allah rahmet dileriz" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.