Recent Comments

Bozkır’da 5.317 Öğrenci için ilk ders zili çaldı.


Bozkır ilçesinde Okulların açılmasıyla dolayısıyla etkinlikler düzenlendi. Bozkır Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen törende, Atatürk Büstü'ne Bozkır Milli Eğitim Müdürlüğü çelengi Konuldu.

Haberin Tüm Fotoğrafları!!!

Bozkır Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen törende, Atatürk Büstü'ne Bozkır Milli Eğitim Müdürlüğü çelengi sunularak, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Bozkır Hükümet Konağında gerçekleştirilen program sonrasında Bozkır Vali Kemal Katıtaş İlkokulunda etkinlikler düzenlendi. Bozkır Vali Kemal Katıtaş İlkokulu okul bahçesinde düzenlenen programda okul öğrencileri şiirler okudu.

Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz KOÇ yaptığı konuşmasında "Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuştuğu yeni bir eğitim öğretim dönemine daha başlıyor olmanın sevincini ve heyecanını yaşıyoruz.

Yeni eğitim öğretim yılının tüm idarecilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve değerli velilerimize hayırlı olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Konya'nın Bozkır ilçesinde 2016-2017 Eğitim Öğretim yılının ilk zilinin çalması ile birlikte Bozkır ilçesinde  53 Eğitim Öğretim Kurumunda 5.317 öğrenci ve 294 öğretmen için yeni ders yılı başladı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.