Recent Comments

ÇOK DİKKATLİ OLMALIYIZ


​Fetullahçı terör örgütü mensupları tarafından 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen darbe girişiminin üzerinden 2 aydan fazla bir zaman geçti. Bu süreçte Türkiye'nin her bölgesinde yapılan operasyonlarda asker, polis, işadamı ve sivil vatandaş olmak üzere yüzbinlerce insan gözaltına alındı. Bunlardan bazıları tutuklanırken bazıları da adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu zamana kadar yapılan operasyonlara bakacak olursak, devletin birçok kurumuna adeta örümcek ağı gibi yayılan bu eli kanlı örgütün ülkemiz için çok büyük bir tehlike olduğu artık herkes tarafından bilenen bir gerçektir. Yıllarca din üzerinden insanları kandırarak Türkiye'yi dış güçlerin kölesi olmaya mahkûm eden, hocalık vasfının altına gizlenmiş insan görünümlü bir vatan haininin liderliğinde kurulan bu ihanet çetesinin ülkemiz için oluşturduğu tehlikenin yapılan bunca operasyonlara rağmen bittiğini zannederek sakın ha gevşemek gibi bir gafletin içine düşmeyin.

Türk milleti olarak her zaman çok dikkatli olmamız gerektiği gerçeğini hiçbir zaman aklımızdan çıkarmamalıyız. Fetö operasyonları kapsamında binlerce insan gözaltına alınarak tutuklandı tutuklanmasına da, daha bu ihanet çetesine mensup binlerce kişinin ikinci bir darbe girişimi için pusuda beklediğini de unutmayalım. Millet olarak ülkemizin 81 vilayetinde ve binlerce ilçesinde günlerce demokrasi ve milli irade nöbeti tuttuk. Ne için tuttuk bu nöbetleri? Ezan için, bayrak için, toprak için ve çocuklarımızın geleceği için tuttuk. Bugün bir darbe girişimi daha olsa 15 Temmuz gecesi yaptığımızın aynısını yeniden yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bizim için söz konusu vatansa gerisinin teferruat olduğu gerçeğini tüm düşmanlarımız alenen gördü. Dost gibi görünüp de, bizim içimizden biri olduğunu zannettiğimiz vatan hainlerini kullanarak Türkiye'yi yok etmek isteyen düşmanlarımız Türk milletinin topla, tüfekle, tankla yenilemeyecek kadar çok büyük bir millet olduğunu hiç hoşlarına gitmese de çok iyi anladılar.

Şayet darbecilerin 15 Temmuz gecesi yaptıkları kalkışma başarılı olsaydı, aradan geçen zaman diliminde binlerce insan ya idam edilecek, ya da kurşuna dizilmek suretiyle şehit edilecekti. Ne olacaktı ondan sonra? Türkiye bugün bir Suriye, bir Mısır haline gelerek dış güçlerin kölesi olmaya devam edecekti. Bu insanlıktan nasibini almamış vatan hainleri hala bu kan kokan amaçlarından vazgeçmiş değillerdir. Hepimiz televizyonlardan Fetö terör örgütü elebaşının Türkiye için söylediği her kelimesinde tehdit olan küstah sözleri izliyoruz. Son günlerde gündemi bir hayli meşgul eden ortaya atılan birçok iddia var. Yeni bir darbe girişimi olacağı, halkı birbirine düşürmek suretiyle faklı bölgelerde birçok örgütün desteğiyle eylemler yapılacağı yönünde. Aman ne olur millet olarak çok dikkatli olalım. Birliğimizi ve beraberliğimizi 15 Temmuz ruhuyla her daim yaşatalım. Biz bir ve beraber olduğumuz sürece bizimle hiçbir şer odağı Allah'ın izniyle başa çıkamaz. Şunu çok iyi biliyoruz ki ne başka bir Türkiye var ne de bizim gidecek başka bir ülkemiz.

Bizler Türk milleti olarak bu topraklarda doğduk ancak bu topraklarda ölürüz. Vatan bizim için candır, canandır. Siyasi görüşümüz ne olursa olsun, önceliğimiz her zaman vatan, millet, bayrak ve ezan olsun ki her tarafı adeta bir cennet olan ülkemizde huzur içerisinde yaşayalım. Unutmayalım bizler ''biz millete hizmet etme yolunda her türlü engellemeye karşı kefenimizi giyerek bu kutlu yola çıktık'' diyen bir Cumhurbaşkanı'nın başında olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Bugün bizim Reis-i Cumhur'umuz Birleşmiş Milletler genel kurulunda kürsüye çıkıp da ''tüm dünya 5 ülkenin verdiği kararlara mahkûm edilemez, dünya 5'ten büyüktür'' diyerek dış ülke devletlerinin başkanlarına insanlık dersi veriyorsa, bu arkasında sağlam bir şekilde durduğuna inandığı Türk milleti sayesinedir. Bu asil millet bunu da 15 Temmuz gecesi açıkça göstermiştir. Onun için Sayın Cumhurbaşkanı'mızın başını öne eğdirmeyelim. Millet olarak biz bir olur, iri olur ve diri olursak Cumhurbaşkanı'mızda her zaman güçlü olur. Vatan hainlerinin topu üzerimize varsın gelmeye devam etsin. Onların bir planı varsa yüce Allah'ında bir planı vardır. Yüce Allah her daim göğsünde taşıdığı güçlü imanla doğru yolda olanların ancak ve ancak ondan yardım dileyen gerçek kullarının yanındadır.                                                             
Kenan AKBAŞ 25.09.2016

 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.