Recent Comments

Boydak Holding Başkanı Güzeldülger: Bu markalar, milli markalardır


​Boydak Holding Başkanı Bozkırlı Hemşehrimiz Abdullah Güzeldülger: Bu markalar, milli markalardır...

BOYDAK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bozkırlı Hemşehrimiz Abdullah Güzeldülger Holdinge bağlı İstikbal, Bellona ve Mondi markalarının 60 yıllık birikimin sonucunda oluştuğunu söyledi. Güzeldülger, "'Bu markalar bizim milli markalarımızdır. Tüm markaların satışında önemli artışlar var. Vatandaşlarımızı mağazalarımıza koşmaya çekingen olmamaya davet ediyorum" dedi.

Boydak Holding'e, 18 Temmuz'da Kayseri Sulh Ceza Mahkemesi kararı ile kayyum atanmasının ardından 1 Eylül'de de OHAL kapsamında TMSF'ye geçti. 26 Eylül'de Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanlığına Bozkırlı Hemşehrimiz Abdullah Güzeldülger, yönetim kurulu üyeliklerine Serkan Öztürk, Taner Yalçın, Yılmaz Güney, Vahdettin Ertaş, Ramazan Aslan ve Ramazan Erikli atandı. Yedi farklı sektörde 34 şirketi ile faaliyet gösteren Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Güzeldülger ve Holding CEO'su Ertuç Laçiner, bugün düzenledikleri basın toplantısında, çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi:

Güzeldülger, bu sürece nasıl gelindiğini herkesin bildiğini ve yüklerinin ağır olduğunu belirterek, "15 Temmuz süreci sonrası TMSF'ye 200'ü aşkın holding ve şirket yönetimi geçti. TMSF, holding ve şirketlerin mevcut durumlarını korumayı ve daha iyi yerlere getirmeyi amaçlamıştır" dedi. 

Boydak Holding'in 12 bin çalışanı bulunduğunu, dolaylı olarak da 35 bin kişiye istihdam sağladığını anlatan Abdullah Güzeldülger, şunları söyledi:
"Avrupa'nın en büyük entegre tesisine sahip bu kurum, bu kuruma markaların algısı oldukça güçlü ve bütün markalarımız tüketiciler tarafından sahip çıkılmaktadır. 2016 yılı Türkiye'nin en itibarlı mobilya markası bünyemizdeki 60 yıllık köklü geçmişi olan İstikbal markasına aittir. Bu sonuçlar ve elimizdeki mali veriler bize grubun süreçten zarar görmediğini ve gelecek dönemde faaliyetlerini hız kesmeden devam edeceğini gösterecektir. Bizim temel gayemiz Boydak Holding'e bağlı şirketlerin faaliyetlerinin eskiden olduğu gibi bütün iş ortakları ve paydaşları ile birlikte herhangi bir kesintiye uğramadan devam ettirmek olacaktır. Tüm şirket çalışanları her zamanki gibi görevlerinin başında olacaktır. Son günlerde Holding ile ilgili basında yer alan haberler tam anlamıyla gerçeği yansıtmamaktadır. Bahsettiğim gibi önceliğimiz grubun sürdürülebilir yapısını daha da güçlendirerek bölge ve en önemlisi ülke ekonomisine değer oluşturmak olacaktır."

Boydak Holding CEO'su Ertunç Laçinel de birinci hedeflerinin istihdam olduğunu yurt içi ve dışındaki satış faaliyetlerini geliştirerek, yeni markalarla ekonomiye katkı sağlamak olduğunu söyledi. Holding'de son değişikliklerin ardından tüm markaların satışında artış olduğunu savunan Ertunç Laçinel, şunları söyledi:

"Boydak Holding yeni vizyonu ile faaliyet gösterdiğimiz sektörlerde gücümüzü daha da arttıracağız. Yeni yönetim anlayışı ile hedeflerimize ulaşıp ülkemizin ekonomik gelişimine ve 2023 vizyonuna destek vereceğiz. Mevcut yatırımlarımızı devam ettirip istihdamı arttıracağız. Hedeflerimiz arasında refah ön plandadır. Refah huzur ve zenginliktir. Çalışanların refahı önemlidir. Boydak Holding bundan sonraki süreçte de yerel dinamikleri harekete geçirerek ülkemize ve bölge ekonomisine emin adımlarla yürüyecektir."

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.