Recent Comments

Bozkır Bimder’den Bozkır İmam Hatip Öğrencilerine Başarı ve motivasyonu artırma bursu.


​​Konya'nın Bozkır ilçesinde faaliyet gösteren kısa ismi Bimder olan Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği, Bozkır Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Bozkır İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin başarılarını ve motivasyonlarını artırmak için planlamış olduğu başarı burslarını öğrencilerine vermeye başladı.


Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği yönetim kurulu başkanı Mehmet Görür tarafından Bozkır Anadolu İmam Hatip Lisesi toplantı salonunda verilen burslar ile diğer öğrencilerinde başarılarının teşvik edilmesi amaçlanmakta.


Öğrencilere verilen Başarı ve motivasyonu almayı kazanan;

Bozkır İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinde 4. Sınıf başarı puanı olarak 85 ve üzeri arandı, başarı puanını tutturan 20 5. Sınıf öğrencisine 8 ay boyunca 75 TL burs verilecek.


Bozkır Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinde Teog sınavında 300 ve üzeri başarı puanı arandı, başarı puanını tutturan 15 Lise öğrencisine ayda 100 TL burs verilecek.  


Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği yönetimi okul yönetiminden öğrenmiş olduğu bilgiler ışığında projenin önceki seneki faaliyeti sonrası bu sene Ortaokul ve Lise bazında okullara öğrencilerin tercihinin arttığı için Dernek yönetimi bu yıl ve sonraki yıllarda da öğrencilere burs vermeye devam edeceğini açıkladı. 





Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.