Recent Comments

YİNE YÜREKLER YANDI


​Hainler, kalleşler, şerefsizler yine yüreğimizi yaktı. Ocaklara ateşler düştü. Elleri kınalı ana kuzuları dualarla uğurlandıkları peygamber ocağından, al bayrağa sarılmış bir şekilde geri geldi. Pek hala soruyorum herkese daha nereye kadar sürecek bu terör? Evlat acısının ne demek olduğunu ancak yaşayan bilir. Bu acı öyle bir acı ki, üzerinden yıllar geçse asla dinmez. İnsanın içinde kor ateş gibi içten içe yanar. Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde vatan hainlerinin karakola yaptığı kalleş saldırıda gencecik fidanlar toprağa düşerken kurulan onca hayalde yok oldu. Aileler evlat acısıyla yandı tutuştu. Analar babalar evlatsız, çocuklar babasız, eşler kocasız kaldı. Tüm Türkiye ortak acıyı bir kez daha yaşadı. Yeter artık yeter. Allah aşkına bitsin artık şu hain terör. Şayet terörle mücadele de askerimiz ve polisimiz yetersiz kalıyorsa, 15 Temmuz gecesi meydanlara indiğimiz gibi, bu defa millet olarak dağlara çıkalım. Her gün ölmektense bırakın öleceksek de bir kez ölelim ki, şu terör denen belayı kökünden temizleyelim.

Türkiye yıllardır bu terörden çektiğini hiçbir şeyden çekmedi. Birileri istiyor ki Türkiye'nin başı beladan hiçbir zaman kurtulmasın. Dost görünüp de içinde kin besleyenler devamlı üzerimize oynuyorlar. Kalleş ve alçakça saldırıyorlar. Araçlara yükledikleri tonlarca ağırlıktaki bombaları patlatarak gencecik fidanları hayattan koparıyorlar. Ama ne yaparlarsa yapsınlar hiçbir zaman kötü emellerine asla ulaşamayacaklardır. Güzel ülkemi yok etmek için çaba harcayanlar gün gelecek kendi pisliklerinin içinde boğulmaya mahkûm olacaklardır. Şemdinli şehitlerimiz ne ilk şehitlerimiz, ne de son şehitlerimiz olacaktır. Ne diyor şair Mithat Cemal Kuntay '' Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır'' Bizim bayrağımızı bayrak yapan kan şehitlerimizin kanıdır. Toprağımızı vatan yapan da yine şehitlerimizdir. Bu vatan öyle kolay var olmadı ki, kolayca geri verilsin. Yüzbinlerce şehit verdik biz savaş meydanlarında. O günden bu güne hala da vermeye devam ediyoruz.

Çok değil daha bundan 3 ay önce Türkiye Türk Silahlı Kuvvetlerinin şerefli üniformasının altına gizlenmiş asker görünümlü vatan hainlerinin 15 Temmuz'da gerçekleştirdiği darbe girişimiyle çok büyük bir tehlikeyi milletin sağduyusu sayesinde atlattı. O karanlık gecede 240 vatan evladını şehit verirken, binlerce insan da yaralanarak gazi oldu. Şunu bir kez daha çok iyi anladık ki Türkiye'nin dışarda olduğu kadar içeride de birçok düşmanı var. FETÖ ile başarıyı elde edemeyenler bu defa da yıllardır baş belamız olan PKK'yı kullanarak huzurumuzu bozmanın çabası içerisindeler. Onun için her zaman söylediğimiz bir şey var. Çok dikkatli ve uyanık olmalıyız. Bu vatan hainleriyle mücadele etmede hiçbir zaman yılmayacağız. Daha çok üzerimize gelmeye devam edeceklerdir. Bu vatan hainleriyle baş etmenin en güzel yolu sabırlı olmak ve haklı mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğimizi onlara göstermektir.

Vatan için can veren şehitlerimiz bu vatanın kahramanlarıdır. Bizim askerimiz peygamber ocağına giderken önce ölmeyi, sonra dönmeyi kafasına koyandır. İnanın düşman karşısında vatanı ve bayrağı için bizim milletimiz kadar canla başla mücadele eden başka bir millet yoktur. Onun için bizde bu vatan aşkı olduğu müddetçe bu cennet vatanı kimse yok edemeyecektir. Şehidim hakkını bizlere helal et. Sen gece sınır boylarında nöbet tutarken bizler hayatımızı sürdürdüğümüz yerlerde rahat yaşadık. Ne sizden önceki şehitlerimizi, ne de sizleri ve sizden sonrakileri unutacağız. Yaratan rabbimize her el açışımızda dualarımız arasında sizlerde varsınız. Yüce Allah Peygamber efendimize siz yiğitleri komşu eylesin. Gözünüz arkada kalmasın. Düşmana karşı omuz omuza birlikte mücadele ettiğiniz devreniz, tertibiniz, üst devreleriniz sizin öcünüzü alacak, kanınızı yerde bırakmayacaktır. Mekânınız cennet olsun.

Kenan AKBAŞ / 10.10.2016              
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.