Recent Comments

Ahmet ILGAZ Seçildi

Ahmet ILGAZ Seçildi



Zeytinburnu Kaymakalığı Sosyal Dayanışma Vakfı Sivil Toplum Üyelik Seçimi Yapıldı...

21 Aralık 2016 Çarşamba günü,Zeytinburnu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı'da Sivil Toplum Teşkilatlarından bir üye için seçim yapıldı.Seçime Bozkır çevre kasaba köy dernekleri olarak,Dere dernek başkanı Ahmet ILGAZ adaylığında katıldık.İki aday arasında yapılan yarışmada Ahmet ILGAZ ezizci bir çoğunlukla üyeliğe seçildi.Bu başarı Ahmet ILGAZ şahsında biz Bozkır derneklerinindir.

Hayırlı olsun.Allah yar ve yardımcısı olsun.Rabb'im utandırmasın.


Pekii Ahmet ILGAZ ne mi yapacak !!!


Zeytinburnu'nda ikamet eden,ihtiyaç sahibi Bozkırlılara,Sosyal dayanışma vakfının imkanlarından faydalanması için gerekli girişimleri yapmak diye özetleye bilirim.

Bozkırlılar ailesinden olmakla yeni bir gurur yaşadık.Bozkırlılık samimi olmaktır.Vefalı olmaktır.Hizmete talip olmaktır.Her şarta Bozkırlıların yanında olmaktır.

İstanbul'un Bozkır'ı,Zeytinburnu'ndan Selam Olsun.

AHMET ILGAZ ; " Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum.Bugün yine tarihi bir gün yaşadık, birlik ve beraberliğin, Bozkırlılık ruhunun, sevgi ve saygıda kusur etmemek olduğunu yaşadık .Çünkü en başta Zeydef başkanı diğer belli başlı dernek başkanları yanımızdaydı. İnşallah bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada görevimizi layıkıyle yaparız. Mevlam utandırmasın. Hepinize canı gönülden teşekkür ederim..."



Sırıstat Com İstanbul Haber : Ali Rıza ÖZASLAN / 22 Aralık 2016 

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.