Recent Comments

Bir hoş olur, Dereliler Kahvaltılı Toplantısı ...

Bir hoş olur, Dereliler Kahvaltılı Toplantısı ...




Sevgili dostlar ...

Bu sabah yine İstanbul  Dere Kasabası Derneğimizin 2016 yılının geleneksel kahvaltı ve istişare toplantısının sonuncusunu gerçekleştirdik. Yöreye ait keşli(peynirli) Mevlana pidesi eşliğinde içilen çayların ardından, Ramazan Erçınar hocamızın okuduğu Yasin-i şerifin akabinde cümle geçmişlerimizin ve şehitlerimizin ruhları için yaptığı muhteşem duaya hep birlikte Amiin dedik.


Başkanımız Ahmet Ilgaz'ın coşkulu konuşmasından sonra " Bozkır'dan Dünyaya Avukat Olmak " adlı kitabında yazarı olan dünyaca ünlü Konyamızın Bozkırımızın Dere kasabamızın medarı iftiharı olan gururumuz sayın Avukat Mehmet Gün Ağabeyimizin bizlere hitaben günün önemine dair yaptığı çok faydalı ve akıcı konuşmasını sukunetle dinledik. 


Sonrasında misafirlerimiz arasında bulunan Konsiad yönetiminden Muhammet Zeytinci bizlere bir selamlama konuşması yaptı. Derneğimizin Kadınlar komisyonu başkanı Mümine Gürşahin Çelmeli kardeşimizinde fikirlerini beyan etmesinden sonra, bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmayan şair kardeşimiz sevgili Kemal Seyyahi nin okuduğu duygu yüklü şiiri dinleyerek hepimiz bir hoş olduk. Şiirin adıda bir hoş oldum idi.
Bir daha ki seneye görüşmek üzere vedalaşıp ayrıldık. Av. Mehmet Gün abimizede günün hatırası olarak Türk bayrağımızı hediye ettik.Allah birlik beraberliklerimizi daim etsin İnşaallah. 

Daha sonra  Konya Derneklerinin düzenlediği DOLMABAHÇE CAMİİNDEN ŞEHİTLER TEPESİNE  yürüyüşe katılmak için müsait olan hemşerilerimiz Hasan Bozkır eşliğinde oraya hareket ettiler.Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum. Allaha emanet olunuz saygılarımla.


HABER YAZISI : Ahmet ÖZKAN / 25 Aralık 2016 / İstanbul


Sırıstat Com İstanbul HABER : Ali Rıza ÖZASLAN / 26 Aralık 2016 - İstanbul

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.