Recent Comments

Bozkır Kaymakamı Demir Vedalaştı


​Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir, ilçe protokolü ve ilçe sakinleriyle veda yemeğinde bir araya gelerek vedalaştı. Veda yemeğine Güneysınır Kaymakamı Orhan Yalınız, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Bozkır Garnizon Komutanı Özgür Can'ın yanı sıra siyasi partilerin Bozkır ilçe Başkanları, kurum müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, yapmış olduğu konuşmasında birlik ve beraberliğe dikkat çekerek, Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir ile birlikte çok büyük işlere imza attıklarını söyledi. Başkan Gün konuşmalarında şu ifadelere yer verdi, "Bozkır'da yaptığımız tüm çalışmalarda Kaymakamımız Mustafa Demir'in desteğini gördük. Görmeye de devam ediyoruz. Bozkır'da geçirmiş olduğu hizmet dönemi için Kaymakamımız Mustafa Demir'e tüm Bozkırlı hemşehrilerim adına teşekkür ediyor, yeni görev yeri olan Giresun'un Çamoluk ilçesinde hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Kaymakam Mustafa Demir, Bozkır'a hizmet etmenin verdiği mutluluğu dile getirirken, kura ile geldiği Bozkır hakkında ilk izlenimleri, kura çekim esnasında yanında yer olan ve şu anda Manyas Kaymakamlığı görevini yürüten Bozkırlıdan aldığını söyledi. Kendini Bozkırlı gibi hissettiğini de sözlerine ekleyen Kaymakam Demir, "Bozkır'da göreve başladığımızda üç hedefim vardı. Bu hedeflerimizden iki tanesini gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah diğer hedefimi Belediye Başkanımız İbrahim Gün'ün desteğiyle gerçekleşecek. Bozkır'da çok büyük hayırsever vatandaşlarımız var. Bu vatandaşlarımız sayesinde Bozkır çok daha iyi yerlere geleceğini temenni ediyorum. Buradan ayrılırken en büyük mutluluğum üç siyasi parti ilçe başkanlarımızın yan yana birlikte oluşudur. Şimdi de yan yana karşı karşıya oturuyorlar. İlçe başkanlarına bu birlikteliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızdan helallik istiyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Kaymakam Mustafa Demir'e hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi ve Bozkır sancağı hediye etti. Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Koç, Kaymakam Demir'e tablo hediye etti.



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.