Recent Comments

HAİNLER YİNE YÜREĞİMİZİ YAKTI


​İstanbul'da meydana gelen kalleş bombalı saldırının ardından yine yüreğimiz yandı. Bir kez daha anneler ve babalar evlatsız, eşler kocasız, çocuklar babasız kaldı. 30'u polis, 8'ide sivil vatandaşımız olmak üzere toplam 38 vatan evladının kanı toprağa düştü.  Ülkemizin birçok vilayetine ve ilçesine şehit ateşi düşerken çevik kuvvet polisi Emre Horoz kardeşimizin şehit olduğu haberiyle Seydişehir'e de bir ateş düştü. Şehit Polis memuru Emre Horoz geride gözü yaşlı bir anne baba, yüreği yaralı bir eş ve daha babalarını tanımayacak kadar küçük olan 7 aylık ikiz 2 kız evlat bıraktı. Ateş düştüğü yeri yakar. Rabbim şehidimizin ailesine sabrı cemil nasip etsin. Ülkemizin ve milletimizin başı sağ olsun. Acımız çok büyük. Hainler bir türlü rahat durmuyor. Kalleş saldırılarla ülkemizin huzurunu bozmak ve bizi birbirimize düşürmek adına her türlü kalleşliği yapıyorlar. Bu konuda herkes vatan hainlerine olan tepkisini farklı söylemlerle ifade ediyor. Bende bu haftaki köşe yazımdan vatan hainlerine diyorum ki;    

 

Duyun ey hainler… Üzerinde kirli oyunlar oynadığınız bu ülkede asla başarıya ulaşamayacaksınız. Mazisizi kahramanlıklarla dolu olan bu asil milleti birbirine düşüremeyeceksiniz. Rengini şehidimizin kanından alan Al Bayrağımızı indiremeyeceksiniz. Minarelerden yükselen ezanı Muhammediyi dindiremeyeceksiniz. Ümmetin son umudu olan Türkiye Cumhuriyeti Devletini parçalayamayacaksınız. Ne yaparsınız yapın bizi bin yıldır yürüdüğümüz kutlu yoldan döndüremeyeceksiniz. Bu millet size bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da asla boyun eğmeyecektir. Dört koldan saldırdığınız Türkiye sizin o bilginiz eski Türkiye değildir artık.  Kalleşçe yaptığınız bombalı saldırılarla bu milleti korkutacağınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Şunu çok iyi bilin ki bu yüce milletin istiklal marşı bile ''KORKMA'' diyerek başlıyor.  

 

Her ne kadar bu ülkenin ekmeğini yiyerek yaşadığı topraklara ihanet eden hainler içimizde olsa da, bizi bölmeye ne sizin ne de ağa babalarınızın gücü yetecektir. Şunu kafanıza çok iyi sokun ki, biz Türkler bir ölür, bin doğarız. Söz konusu vatan olduğu zaman gerekirse kundaktaki bebeğimizi arkamıza bakmadan koyar gider, vatan için gözümüzü bile kırpmadan can veririz. Bugüne kadar bu vatan için çok şehit verdik ve halende vermeye devam ediyoruz. Bu vatanın anne ve babaları evladı düşmana karşı savaşırken şehit düştüğü vakit ''VATAN SAĞOLSUN'' diyerek acısını yüreğine gömendir. Siz kendinizi ne zannediyorsunuz. Yaptığınız kalleş saldırılarla yüreği yanmış Türk milletini kendinize köle yapacağınızı mı sanıyorsunuz. Siz önce kiminle uğraştığınıza bir bakın. Atalarımızın asil kanlarıyla sulanmış bu toprakları hiçbir zaman elde edemeyeceksiniz.

 

Allah'ın izniyle Türkiye sizin gibi hainlere haddini bildirecek güçte bir ülkedir. İslam coğrafyasında yaptığınız katliamları bu millet çok iyi görüyor. Amacınızın bizi de bir Halep, bir Musul gibi yapmak olduğunu çok iyi biliyoruz. Unutmayın ki sizin bir hesabınız varsa, yüce Allah'ın da bir hesabı vardır. Yüce Allah her zaman oyunlarınızı bozacak ve ulaşmak isteğiniz kötü emellerinize ulaşmanıza hiçbir zaman müsaade etmeyecektir. Her ne kadar yüreğimiz yansa da, acımızı içimize gömeceğiz ve kararlı bir şekilde sizin gibi vatan hainleriyle sonu ölüm olsa da kanımızın son damlasına kadar mücadele etmeye devam edeceğiz. Biz bu ülkeyi öyle otuz kupona alıp da bu günlere getirmedik. Vatan uğruna ezelden, bugüne kadar milyonlarca şehit verdik. Gerekirse ebede kadar da şehit vermeye devam edeceğiz. Ama sizin gibi kalleşlere, hainlere, şerefsizlere bu cennet vatanı asla teslim etmeyeceğiz. Başın sağ olsun. Türkiye'm. Gözünüz arkada kalmasın şehitlerim. Uğruna can verdiğiniz Al bayrağa, ezana ve vatan toprağına sahip çıkacağımıza ve sizlerin kanını yerde koymayacağımıza namusumuz ve şerefimiz üzerine söz veriyoruz. Mekânınız cennet olsun.                                    

Kenan AKBAŞ / 12.12.2016    
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.