Recent Comments

Hemşehrimiz Erbakan Vakfı İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mustafa Dönmez, Tv programına katıldı.


​Erbakan Vakfı İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mustafa Dönmez ve Zeytinburnu İlçe başkanı Onur Dolar Hüseyin Çetiner'in İstanbul Times Tv de hazırlayıp sunduğu GÜNDEM programının konuğu oldu.

Önce Ahlak Ve Maneviyat Düsturu ila çalışıyorlar.

Erbakan Vakfı Zeytinburnu İlçe Başkanı Mali Müşavir Onur Dolar şunları söyledi "Öncelikle bize kendimizi tanıtma imkanı verdiğiniz için İstanbul Times Yayın Grubu olarak sizlere teşekkür ederiz.  Biz iman varsa imkan da vardır diyen bir dava adamının temsilcisi şuuru ile hareket ediyoruz.  Hatırlarsınız merhum Erbakan hocamızın çok önemli bir sözü vardı. O öz şu idi -Bir milletin en önemli varlığı topu tüfengi değil imanlı  gençliğidir- 15 Temmuz da bu imanlı gençlik topu, tüfengi  yenmedi mi ? İşte Erbakan Hocanın öngörüsü  bir kez daha çıkmış oldu. Biz Erbakan Vakfı Zeytinburnu şubesi olarak ilçedeki  STK' lar ile işbirliği yaparak imanlı bir nesil için çalışıyoruz" dedi. 

Erbakan Vakfı  İstanbul İl başkan yardımcısı Mali Müşavir Mustafa Dömez'de vakıf il yönetimi olarak ilçelerin çalışma takvimlerini yaptıklarını bu sene 4 Mart 2017 de Abdi İpekçi'de Erbakan' ı anma gecesini 20 bin kişi ile yapmaya planladıklarını ifade etti. 

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.