Recent Comments

Servis şoförlerine üç gün seminer verildi


​Bozkır'da taşımalı eğitim yapan servis şoförlerine, "İyi dersler şoför amca" projesi çerçevesinde İlçe Milli Eğitim ve İlçe Jandarma Trafik ekipleri tarafından eğitim verildi.

Bozkır İlçe Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen seminerde, üç gün süreyle Bozkır'da taşımalı eğitim yapan servis şoförlerine, uymaları gereken trafik kuralları, araçlarında bulundurmaları gereken aletler, ilk yardım teknikleri, öğrencilere davranış şekilleri gibi konularda eğitim ve seminerler verildi. Ayrıca öğrenci servis şoförlerine yolculuk esnasında yüksek sesle müzik çalmamaları konusunda da uyarılarda bulunulurlarken, emniyet kemeri takmalarına da önemle vurgu yapıldı. Bu konulara uymayanlar hakkında da gerekli cezai işlemler yapılacağı bir kez daha hatırlatıldı.

Bozkır İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevlileri tarafından verilen eğitimin ardından servis şoförlerine broşür, katılım belgesi ve anahtarlık dağıtıldı.

Öte yandan toplantıya katılan Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Özgür Can, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Çatdere, Bozkır ve Köyleri Öğrenci Taşıma Kooperatifi Başkanı Hasan İşler ile Bozkır'da taşımalı eğitim yapan tüm şoförler katıldı.

Kaymakam Demir, üç gün süre ile "iyi dersler şoför amca" projesinin şoförler için çok yararlı olacağına inandığını, bu semineri verenlere ve tüm katılımcılara da ayrıca teşekkür eden kaymakam Demir, 2016-2017 eğitim öğretim yılında, geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize ve şoför amcalara kazasız belasız yolculuklar diledi. (Yunus YILMAZ)
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.