Recent Comments

Bozkır’da karne heyecanı


​Bozkır Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri karnelerini Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün ve Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Koç'un elinden aldı.

Bozkır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, okulda düzenlenen programla karnelerini aldı. Öğrencilere karnelerini vermeden önce konuşma yapan Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Koç, geride bıraktıkları yarıyılın öğrenciler için hayırlara vesile olmasını diledi.

Bozkır'dan dünyaya açılan önemli isimlerin olduğuna dikkat çeken Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, "Bozkır'dan dünyaya açılan siyasetten, tıpa kadar, ekonomiden bürokrasiye kadar birçok hemşehrimiz bulunmaktadır. Her bir Bozkırlı hemşehrimizin başarılarıyla övünüyoruz. Her bir bozkırlı hemşehrimiz bu potansiyeli taşımaktadır. Bunun için geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin başarısına başarı katması için elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Sizlerin de elde edeceği başarılarla övüneceğimize inancımız tamdır. Bu vesileyle geride bıraktığımız yarıyılın hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.

Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk, "bulunduğumuz konumlarda sizlere daha iyi hizmet vermek için buradayız. Bulunduğumuz konumlar gelip geçicidir. Ama bu koltukları dolduracak olanlar geleceğimizin teminatı siz değerli öğrencilerimizdir. Bozkır'ımıza, Konya'mıza, ülkemize ve dünyaya faydalı bir birey olacağınıza güvenim tamdır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk okul birincisine, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün okul ikincisine ve Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Koç ise okul üçüncüsüne karnelerini ve hediyelerini verdi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.