Recent Comments

Bozkır’da yeni kimlik değişimleri başladı.


Bozkır'da vatandaşlar kimliklerini değiştirmek için başvuru yaptı.


Haberin Tüm Fotoğrafları!

Sabah saatlerinde mesainin başlamamasıyla beraber başlayan kimlik değişim taleplerinde ülke genlinde yaşanan terör olaylarından dolayı ilçe Emniyet personellerine öncelik verilerek ilçedeki tüm emniyet personellerinin kimlik değişim başvuru işlemleri tamamlandı.

Başvuru işlemleri ile ilgili Bozkır Nüfus müdürlüğü personellerinden elde edilen bilgilere göre Sabah saatlerinde başlayan başvurular sonrası 50 kişinin başvurusu işleminin alındığı belirtildi.
Başvuru hakkında bilgilendirmelerde bulunan nufus memuru personelleri "Kimlik değişimi için Bozkır Nufus müdürlüğüne başvuran vatandaşlarımızdan son 6 ay içinde çekilmiş ve ICAO standartlarına uygun biyometrik bir adet fotoğraf istenmekte ve vatandaşın kan gurubu bilgileri dâhil edilecekse bir sağlık kuruluşundan alınmış kan gurubu bilgisini gösterir belge ile gelmesi gerekmektedir.

Başvuru sırasında kişinin biyometrik verileri, parmak izi, parmak damar izi, el ayası damar izi olarak hem sağ hem de sol el için alınacak. Kişinin biyometrik verisinin alınamadığı durumlarda ise nedeni sisteme kaydedilecek ve başvuru alma sırasında kişiye kimlik doğrulama amacıyla PIN ve PIN bloke edildiğinde blokeyi kaldıracak PUK bilgilerini içeren PIN zarfı teslim edilecektir. Başvuru sırasında vatandaşlarımızdan 16 TL kart ücreti alınıyor." dedi.



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.