Recent Comments

Halk Bankası Müdüründen Gazetemize Ziyaret


​Halk Bankası Bozkır Şubesi'ne yeni atanan Müdür Cahit Öztürk ve banka servis çalışanlarından İbrahim Ünal ile gazetemizi ziyaret etti.

 Halk Bankası Bozkır Şubesi'ne yeni atanan Müdür Cahit Öztürk ve banka servis çalışanlarından İbrahim Ünal ile gazetemizi ziyaret etti. Bozkır'a Manisa Demirci Halkbankası Şube Müdürü iken ilçemiz Bozkır Halkbankası Şube Müdürlüğüne tayin gelen Müdür Cahit Öztürk gazetemiz Bozkır Postasına ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Müdür Öztürk'ü gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz karşılarken, samimi bir hava içerisinde sohbet ettiler.

Bozkırlı esnaflarını dolaştığını onlarla yeni yeni ve yavaş yavaş tanışmaya çalıştığını dile getiren Müdür Cahit Öztürk gazetemize vermiş olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Bozkır'a alışmak çok zor olmadı. Göreve başlar başlamaz önce ilçe esnaflarını ziyaret etmeye başladım ve esnaf ziyaretlerimizin devamı gelecek. Bozkır insanlarının çok sıcakkanlı ve sevecen olarak gördüm. Buda bende çok iyi bir intiba oluşturdu dedi. Biz de bankamız ve şahsımız olarak kendilerine elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız" dedi.

Daha sonra konuşmalarına devam eden Banka Müdürü Cahit Öztürk; "Bozkır'da da bir yerel basının olmasına oldukça sevindim. Yerel basını olmayan ilçe yaprağı kurumuş bir ağaca benzer. Yerel basını olan ilçe ise bulunduğu ilçenin sesi ve kulağıdır. Yapacağınız haberlerinizle kamuoyunu takip edeceğim. Basın görevini yerine getirmenin de oldukça meşakkatli ve zor olduğunu iyi bilenlerdenim. Ben başarılarınızın devamını dilerim." şeklinde ifadelerde bulundu.

Bozkır Postası Gazetesi Genel Yayın Yönetmenimiz Yunus Yılmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belerterek, Halk Bankası Bozkır Şubesinin yeni müdürü Cahit Öztürk'e nazik ziyaretlerinden ötürü kendisine teşekkür ederek işlerinde başarılar diledi.

(Haber: Özgür Yılmaz)
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.