Recent Comments

‘Terör örgütleri sadece iktidarın sorunu değildir’


​Milliyetçi Hareket Partisi Bozkır İlçe Başkanı Rifat Ata Küçükduran, 2017 yılının Türkiye'nin ve Bozkır'ın geleceğine umutla bakıldığı bir yılın olması dileğinde bulunurken, terör örgütleriyle mücadele sadece iktidarın değil, hepimizin ortak mücadelesi olmalıdır dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bozkır İlçe Başkanı, 2017 yılının Türkiye'nin ve Bozkır'ın geleceğine umutla bakıldığı bir yılın olması dileğinde bulundu.

Başkan Küçükduran, 2017 yılının ilk saatlerinde, İstanbul'da yine hain terör saldırısıyla karşılaştık. İnşallah bir daha karşılaşmayız. 2017 yılı ümitlerin hüsrana uğramadığı ve terör belasından kurtulmamızın bir yıl olması hepimizin ortak dileğidir dedi.

MHP İlçe Başkanı Küçükduran, 2017'nin Bozkır'ın geleceğine umutla baktığı bir yılın olması dileğinde bulunduğu yeni yıl mesajında şunları söyledi: "Ne yazık ki acı ve gözyaşlarıyla geride bıraktığımız 2016 yılını üst üste gelen acılarla geride bıraktık. Dileğimiz odur ki; İnşallah 2017 yılı ümitlerimizin hüsrana uğradığı bir yıl olmasın. Birlik ve beraberliğimizin güçlendiği yılların başlangıcı olsun. Ama ne var ki; şerefsiz terör örgütü daha 2017 yılının ilk saatlerinde İstanbul'da kanlı eylemlerini ve çirkin yüzünü yine göstermiştir. Umarız 2017 yılı 2016 yılı gibi geçmez. Bu şerefsiz terör örgütlerine karşı bizlerde dik ve birlik içerisindeki duruşumuzu sürdürürsek Allah'ın izniyle alçaklar amaçlarına ulaşamayacaklardır. Bu terör örgütleri sadece iktidarın sorunu değildir. Bu sorun hepimizin ortak sorunu olmalıdır.

2017, Bozkır'ın geleceğine umutla baktığı bir yılın başlangıcı olsun. 2017; Bozkırımız için birbiriyle iç içe yaşayan mutlu insanların kenti olsun. Güven dolu günler içinde terörün bittiği, anaların gözyaşının dindiği bir yıl olsun inşallah.

Biliyoruz ki, Bozkır gülerse tüm Türkiye güler ve sevinir. Biliyoruz ki, Bozkır ve Ülkemiz gülerse bütün Türklük âlemi güler. Bu inançla Türk ve İslam dünyasının yeni yılının barışa, huzura ve mutluluğa vesile olmasını diliyor; aziz Bozkırlı hemşehrilerimize ağız tadıyla geçirecekleri nice yıllar temenni ediyorum dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.