Recent Comments

Başkan Çelmeli “Referanduma hazırız” dedi.


​AK Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli gazetemiz Bozkır Postasını ziyaret etti. Başkan Çelmeli Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz'a anayasa referandumu için hazır olduklarını söyledi.

AK Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli gazetemize gerçekleştirdiği ziyarette, Başkan Çelmeli ile Genel Yayın Yönetmenimiz Yunus Yılmaz, gündemdeki anayasa paketindeki değişiklikleri ve referandumu değerlendirdiler.

Gazetemizde konuşan Başkan Çelmeli, Ak Parti Bozkır İlçe Yönetimi, Kadın Kolları Yönetimi ve Gençlik Kolları Yönetiminin çalışmalarına değindi. Çelmeli, yapılan son yerel seçimlerde olsun, genel seçimlerde olsun, referandumlarda olsun, Ak Parti olarak yoğun çalışmalarıyla oylarını Bozkır'da artırdıklarını söyledi.

Başkan Çelmeli, şimdiye kadar yapılan her seçimlerde Bozkır'da yakaladıkları ivme ile Nisan ayında da yapılması düşünülen anayasa değişikliği referandumunda da, AK Parti bayrağını yine Bozkır'da dikmeye hazır olduklarını belirtti.

Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Çelmeli, gündemdeki konulara de değinerek, Türkiye'nin önüne sunulan sistem değişikliği teklifine de değindi. AK Parti ve MHP'nin desteğiyle mecliste onaylanan Anayasa değişikliği maddelerinin ardından sözün artık millette olduğuna vurgu yaptı. Çelmeli Anayasa değişikliği paketiyle ilgili şu ifadeleri kullandı: "Güçlü Türkiye yolunda, ülkemizin önünü tıkayan tüm engelleri yok etmek amacıyla çıktığımız bu yolda, sistem değişikliği fikrimi meclisimizde oy çokluğu ile kabul gördü. Şimdi söz millettedir. Halkımız ne kadar doğru kararlar verdiğini defalarca gösterdi. Aziz milletimizin kararına sonuna kadar saygılı olup, Büyük Türkiye yolunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Türkiye'nin yıllardır vesayetçi zihniyetlerden çok çektiğini anlatan Başkan Çelmeli, "Bu zihniyetleri ve onların mevcut anayasamızdaki, devlet kurumlarımızdaki kalıntılarını yok etmek için çıktığımız bu yolu durmadan, yorulmak bilmeden halkımıza anlatacağız. Son karar hep arzuladığımız gibi yine milletimizin olacaktır. Allah'ın izni ve milletimizin desteği ile büyük Türkiye yolunda adımlarımızı hızlandırarak koşmaya devam edeceğiz" diyen Çelmeli gazetemizden vedalaşarak ayrıldı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.