Recent Comments

Şehir Konağında Sona Doğru


​Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün ve Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, yapımı tamamlanmak üzere olan Bozkır Şehir Konağını yerinde inceledi. Şehir konağının genel işleyişi hakkında bilgi veren Başkan Gün, şehir konağının ilçede önemli eksiklikleri gidereceğini söyledi.


Şehir konağının gerek mimarisiyle, gerek içerisinde bulundurduğu sosyal donatı alanlarıyla Bozkır'a prestij kattığını söyleyen Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, yüzme havuzuyla, saunalarıyla, fitness salonuyla, aerobik salonuyla ilçeye önemli sosyal alan kazandırdıklarını vurgulayarak, bu hizmetin Bozkır'a gelmesinde emeği geçen başta Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek olmak üzere tüm ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

Şehir konağını inceleyen Kaymakam Öztürk ve Başkan Gün, daha sonra Bozkır'ın ilk belediyesi binası olan tarihi binanın restorasyonunu inceledi. Restorasyonu tamamlanan tarihi binanın iç kısmında yapacakları çalışmayla Bozkır'a yakışır bir eser ortaya çıkacağını söyleyen Başkan Gün, aynı zamanda yapının alt katının ise kültür müzesi olarak düzenlemesinin yapılacağını ve bu anlamda müze için tarihi eşyaların toplanmasının devam ettiğini belirtti.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.