Recent Comments

Başkan Çelmeli; Hep Birlikte Sevindirmeyeceğiz


​Bozkır Ak Parti İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, MHP İlçe Başkanı Rıfat Ata Küçükduran'ın "Evet için çalışacağız" başlıklı gazetemizde çıkan haberine teşekkür ederken, 16 Nisan'da yapılacak olan referandumda, AK Partilisiyle, MHP'lisiyle Türkiye düşmanlarını sevindirmeyeceğiz dedi.

 Gazetemizi ziyaret eden Bozkır Ak Parti İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, ilçe ziyaretleri kapsamında gittiği yerlerde ve mahallelerde 16 Nisan'da yapılacak referandumun önemini anlattığını belirtti. Başkan Çelmeli, 15 Temmuz darbe girişiminin önlenmesinin rövanşını almak isteyenlerin 16 Nisan'ı beklediğini belirterek, "Milletimiz ve Bozkırlı hemşehrilerimiz bu konuda gerekeni yapacaktır. Ak Partilisiyle olsun, MHP'lisiyle olsun Türkiye düşmanlarını sevindirmeyeceğiz dedi.

Gazetemizi ziyaret eden ve Genel Yayın Yönetmenimiz Yunus Yılmaz'la yaklaşık olarak 45 dakika karşılıklı sohbet eden Başkan Çelmeli; 16 Nisan'da yapılacak olan referandumla ilgili açıklamalarda bulundu. Çelmeli: "MHP İlçe Başkanı Rıfat Ata Küçükduran kardeşimizin gazetenize verdiği demecini okudum. Başkan Küçükduran'a gazeteniz aracılığıyla gönülden teşekkür ediyorum. Bu ülkenin refahı ve geleceği için taşın altına elini koyan tüm milletimize ve Bozkırlı hemşehrilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Bazı kesimler,16 Nisan'dan sonra ülkemizde kaos çıksın istiyorlar. Bu fırsatı gözetenlere halkımız en iyi cevabı birlik ve beraberlik içerisinde inşallah evet oylarıyla vereceklerdir" şeklinde konuştu.

Daha sonra İlçe Başkanı Çelmeli;16 Nisan'da yapılacak olan halkoylamasının önemine dikkat çekti. Başkan Memduh Çelmeli gazetemize yaptığı ziyaretinde,15 Temmuz darbe girişiminin önlenmesinin rövanşını almak isteyenlerin 16 Nisan'ı beklediğinin altını çizdi. Başkan Çelmeli  "Muhalefet duygusuyla hayır diyenler olabilir. Ama bir de terör örgütleri, dış güçler, Türkiye'nin parçalanmamasından üzüntüye kapıldığını gördüğümüz ve gerçek yüzlerini belli eden Avrupa ülkeleri var. Batılı emperyalist devletler var. Daha 80 sene önce bu toprakları işgal edenler de 16 Nisan'da kaos çıksın, hükümet düşsün, Cumhurbaşkanı yıpransın istiyorlar. 16 Nisan'da sorumluluk bir defa daha önümüze geliyor. Milletimiz de bu konuda hep birlikte gerekeni yapacak inşallah. Türkiye düşmanlarını sevindirmeyeceğiz" ifadelerinde bulundu.

ÇELMELİ "EVET"E TAM DESTEK İSTİYORUZ

Türkiye'nin parçalanacağı propagandalarını da eleştiren Ak Parti İlçe Başkanı Çelmeli, "Bölücü örgüt üyeleri niçin canla başla hayır kampanyası yürütüyor? Onlar zaten Türkiye'yi bölmek istiyor. Biliyorlar ki 16 Nisan'da aslında doğrudan demokrasiye geçiyoruz. 16 Nisan'da Bozkır olarak halkımızdan evet için tam bir destek istiyoruz" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.