Recent Comments

Başkan Gün Personellerine teşekkür etti


​Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, belediye personelleriyle toplantı yaparak tüm personellerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.


2016 yılının Bozkır için çok verimli geçtiğini söyleyen Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, 2016 yılında yapılan çalışmaların Bozkır'ın yarını için umut verdiğini söyledi. 2016 yılında tamamlanan çalışmalara değinen Başkan Gün, "Selçuklu tarihi taş köprüsünün restoresini, eski belediye binasının restoresini, ilçe merkezinde 5.5 km sıcak asfalt çalışması, kapalı pazar alanı, şehir konağı, gençlik merkezinin temellerini, yukarı mahallenin yollarını, 5 mahallemizde mahalle konağı, 5 mahallemizde sentetik halı saha, 16 okulumuzun tamirat ve bakımını, Mustafa Öz parkının restoresini,  belediye ek hizmet binasının temellerini, yürüyüş yolunun temellerini, Cumhuriyet ve Demirasaf mahallelerimizde sokak sağlıklaştırmasını, ilçe genelinde 150 bin m² parke taşı döşemesini 2016 yılında gerçekleştirdik. Bu çalışmalarımızla birlikte Bozkır'ın temel sorunlarını hallettik. Bozkır'ı daha ileriye taşımak için çalışmalarımızı yürüttük. Büyükşehir Belediye Başkanım Tahir Akyürek'in başlatmış olduğu ilçelerle birlikte topyekûn kalkınma atağının bir parçası olduğumuz için gururluyuz. Bu gururun asıl sahipleri sizlersiniz. Her dönem özverili çalışmalarınızdan dolayı, göstermiş olduğunuz üstün performanstan dolayı, Belediyemizi en iyi şekilde temsil ettiğinizden dolayı değerli personellerime teşekkür ediyorum" diye konuştu.

2017 yılının da, 2016 yılı kadar hizmetler bakımından dolu dolu geçeceğini sözlerine ekleyen Başkan Gün, "2017 yılında Bozkır'ın gelişimine doğrudan etki edecek olan 3 projemizi hayata geçireceğiz. Geçireceğimiz bu projeler ile birlikte, modern mezbahaneye, otogara ve rekreasyon projesine sahip olacağız. Bu projelerimizin yanında ilçemizin genel sorunlarını da halletmeye devam edeceğiz. Mahallelerimizde altyapı ve üst yapı çalışmalarına devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın sorunlarını gidermeye devam edeceğiz. Bu çalışmalarımızı yaparken en büyük emek sahibi olan tüm personellerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.