Recent Comments

Başkan Küçükduran,Evet için çalışacağız


​Gazetemize açıklamalarda bulunan MHP Bozkır ilçe Başkanı Rifat Ata Küçükduran: MHP Bozkır İlçe Başkanı Rifat Ata Küçükduran gazetemize yaptığı açıklamasında: "16 Nisan 2017 Tarihinde yapılacak Referandumda halkımız ne karar verirse MHP olarak buna riayet edeceğiz ve saygı göstereceğiz" derken, MHP ilçe teşkilatı olarak da Evet için çalışacaklarını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Rifat Ata Küçükduran, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde, Ak Parti ile MHP'nin oylarıyla kabul edilmesinin ardından, Cumhurbaşkanının da onayladığı Anayasa değişikliği paketi Nisan ayının 16'sında referandum yapılacak. 18 maddelik Anayasa değişikliğinde 'evet' çıkması için MHP ilçe teşkilatıyla birlikte çalışacaklarını söyledi. Türkiye'de son dönemde bir yönetim ve sistem sıkıntısı yaşandığını belirten ve bu tıkanıklığın açılması gerektiğini dile getiren

İlçe Başkanı Küçükduran; "referandumda halkımız ne karar verirse MHP buna riayet edecektir, saygı gösterecektir" diye konuştu.

TBMM'de kavgalara neden olan görüşmelerin ardından kabul edilen Anayasa değişikliğinde gelinen süreçte 16 Nisan'da referanduma gidileceğini söyleyen İlçe Başkanı Küçükduran, MHP'nin bu sürece 'evet' diyerek destek verdiğini belirtti. Küçükduran, ülkenin içinde bulunduğu dönemde yönetim sıkıntısı yaşadığını ifade ederek, bu tıkanıklığın açılması için 'evet' diyeceklerini dile getirdi. Başkan Küçükduran şunları söyledi;

"MHP'NİN TAVRI 'EVET' YÖNÜNDEDİR"
"TBMM'den 18 maddelik Anayasa değişikliği Ak Parti ile MHP'nin oylarıyla geçerken, Cumhurbaşkanı'nın onayından da geçmiştir. 16 Nisan 2017 tarihinde de referandum yapılacaktır. Ülkemize milletimize şimdiden hayırlı olmasını diliyoruz. MHP bu süreç içerisinde meclisteki oylamada 'evet' diyerek bu işin halka sorulmasını, bir referanduma gidilmesine destek verdi. MHP Genel Başkanı, liderimiz Devlet Bahçeli bey, partimizin tavrının 'evet' yönünde olacağını ve bu yönde oy kullanacaklarını açıkladı. Bizlerde Bozkır İlçe Teşkilatımız olarak tavrımız bu yöndedir.


"İLÇE TEŞKİLATIMIZLA BİRLİKTE EVET İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"
Biz de MHP Genel Başkanı sayın Dr. Devlet Bahçeli beyin açıklamalarıyla beraber genel başkanımızın emrinde, izinde ve her zaman yanındayız. MHP genel merkezimizin belirlediği takvimle 'evet' kampanyasına MHP ilçe teşkilatımızla beraber iştirak edecek ve referandumda 'evet' çıkması yönünde bir katkı sağlayacağız.

"ÜLKEDE YAŞANAN YÖNETİM SIKINTISI ORTADA"
Burada çeşitli eleştiriler söz konusu oluyor 'MHP neden böyle yaptı' diye. Bunlar havada kalan eleştirilerdir. Her siyasi parti kendi politikalarını kendisi belirler. Ülkenin son dönem yaşanan yönetim sıkıntısı ortada ki, MHP bu sıkıntılı sürecin içerisinde bir çıkış üretmek, bir siyaset ortaya koymak için yeni bir tavır ve tutum belirledi. Bildiğiniz gibi 82 Anayasası'nda Cumhurbaşkanı'na çok farklı yetkiler verildi. Kenan Evren'in kendisine Cumhurbaşkanı seçilebilmek ve sonrasında da elinde bazı güçler bulundurmak için çok farklı yetkiler verildi. Daha sonra seçilen Cumhurbaşkanları bu yetkilerin bir kısmını kullanmasa da şu anda Türkiye'de Cumhurbaşkanı'nın halk tarafından seçilmesiyle beraber farklı şeyler konuşulmaya başlandı.

"TIKANIKLIK SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİYLE AÇILMALI"
Şu an mevcut Cumhurbaşkanı da 82 Anayasası'nda bulunan bu konuları kendi lehinde kullanarak Türkiye'de yeni bir model, sistem uygulamaya çalışıyor. MHP bunun böyle yürümeyeceğini, Türkiye'de bir yönetim ve sistem sıkıntısı olduğunu, bunu ülkenin fazla taşıyamayacağını yıllardır söylüyor. Yeni bir sistem değişikliğiyle bu tıkanıklığın açılması lazım çünkü Türkiye maalesef son dönemde hem ekonomik hem de siyasal yönden sıkıştırılması söz konusu.

"HALKIMIZ NE KARAR VERİRSE MHP SAYGI GÖSTERECEKTİR"
Türkiye Ortadoğu'da bir bataklığa sürüklenmek isteniyor. Güneydoğu'sunda bir bölünme çalışması var, bir iç savaşa çekilmek isteniyor ve Türkiye'de bir yönetim kaosu yaratılmak isteniyor. Bunları göze aldığımızda MHP her zaman milletinin ve devletinin yanında yer almıştır. Bugün iktidar A veya B partisi olur hiç önemli değil. MHP bu duruşuyla devletinin ve milletinin yanında olduğunu göstermiştir. Türkiye'nin önümüzdeki dönem daha sıkıntılı bir döneme girmemesi için yeni bir sistem değişikliği gerekiyordu. Bunu da halkımıza soracağız. Halkımız ne karar verirse MHP buna riayet edecek, saygı gösterecektir." diyen MHP Bozkır İlçe Başkanı Küçükduran, ana başlıklar halindeki ifadelerini tamamladı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.