Recent Comments

Bozkır'a 3 müjde birden


​Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Bozkır'da partililerle bir araya gelerek seçim bürosunun açılışını yaptı.

Altunyaldız, Partililere yaptığı konuşmada Bozkır'a 3 önemli projenin müjdesini verdi. Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyadız, Bozkır'ın prestij projeleri olan Çarşamba Çayı Rekreasyon Projesinin, Otogar projesinin ve Modern mezbahane projesinin bu yıl içerisinde ihale edilerek çalışmasının başlayacağını müjdeledi.

Bozkır'ı daha cazibeli bir merkez olması için çalıştıklarını ve bu çerçevede proje ürettiklerini söyleyen Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, bu 3 önemli projenin yıl içerisinde çalışmalarının başlamasıyla birlikte Bozkır'ın prestijinin daha da artacağını söyledi. Bozkır'ın her seçimde yüzleri güldürdüğünü belirten Ziya Altunyaldız, konuşmalarında şu ifadelere yer verdi, "Bozkır, her seçim döneminde bizlerin yüzünü güldürdü. Ülkemizin geleceği için büyük önem arz eden 16 Nisandaki referandumda da bizlerin yüzünü yine güldüreceğine inancımız tamdır. Tüm Bozkır halkına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Buraya gelmeden önce Büyükşehir Belediye Başkanım Tahir Akyürek ile görüştük ve Bozkır'a 3 önemli projenin müjdesini verdi. İnşallah bu projelerimiz bu yıl itibariyle ihale edilecek ve çalışmaları başlayacak" dedi.

Bozkır'ın prestiji olan projelerin hayata geçmesini Bozkır halkının heyecanla beklediğini söyleyen Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, bu üç proje arasında en dikkat çeken projenin Çarşamba Çayı Rekreasyon projesi olduğunu söyledi. Çarşamba Çayı Rekreasyon projesi üzerinde İl Genel Meclisi Üyesi olduğu dönemden beri çalıştığını sözlerine ekleyen Başkan Gün, "Rekreasyon projemiz üzerinde yıllardır çalışıyoruz ve bugün sayın vekilimiz Ziya Altunyaldız'ın müjdesiyle birlikte Bozkır'da önemli bir proje hayata geçecek. Bunun yanında üzerinde çalıştığımız diğer projeler olan modern mezabane ile birlikte yıllardır Bozkır'ın özlemini çektiği bir yapıyı kazanıyoruz. Otogar projesi ile birlikte ise Bozkır, daha da prestij kazanacak ve dışa açılacak. Bu projelerin hayata geçmesinde büyük emekleri bulunan Milletvekilimiz Sayın Ziya Altunyaldız başta olmak üzere, Büyükşehir Belediye Başkanım Tahir Akyürek ve ekibine, tüm personellerime teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün ve Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli ilçe seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.