Recent Comments

Bozkır'da Yangın Tatbikatında Heyecanlı Anlar Yaşandı


​Bozkır İtfaiye Amirliğine bağlı ekipler tarafından '28 Şubat Sivil Savunma Günü' dolayısıyla, Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Pansiyonunda yangın tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikatta öğrenciler heyecanlı anlar yaşadı.

28 Şubat Sivil Savunma Günü dolayısıyla, Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Pansiyonunda gerçekleştirilen tatbikata Bozkır Kaymakamı Emre Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Koç, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Aziz Demir, Okul idarecileri ve öğrenciler katıldı.

Tatbikatta öğrencilere önce teorik bilgiler verildi daha sonra ise uygulamalı olarak tatbikata geçildi. Uygulamalı tatbikatta ise öğrencilerimizin heyecanlı anlara sahne oldukları görüldü. Öğrencilere uygulamalı olarak yangın söndürme çalışmasının anlatıldığı tatbikatta, yangın çeşitleri, hangi tür yangınlarda hangi tür tüplerin kullanılacağı ve yangına ne şekilde yaklaşılacağı konuları anlatılırken, söndürme teknikleri ve yangın tüplerinin kullanılışı uygulamalı olarak da anlatıldı.

Yangın söndürme ve atlama uygulamalarının öğretmenler ve öğrenciler tarafından da yapıldığı tatbikat öğrencilerden tam not aldığı görülürken, ilçemiz kaymakamı Emre Öztürk'te dikkatle yangın tatbikatını izlediği gazetemiz muhabirinin gözlerinden kaçmadı.




Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.