Recent Comments

CHP’den Kaymakam Öztürk’e hayırlı olsun ziyareti


​Cumhuriyet Halk Partisi CHP Bozkır İlçe Başkanı Bahri Rıza Duran ve Yönetimi ilçemize yeni atanan Kaymakam Emre Öztürk'ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Başkan Duran, Kaymakam Emre Öztürk'e yeni görevinde başarılar diledi.

 22 Şubat 2017 Çarşamba günü CHP Bozkır İlçe Teşkilatı ilçemize yeni atanan ve Ocak ayının başlarında göreve başlayan Kaymakam Emre Öztürk'e, hoş geldin, hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

CHP İlçe Başkanı Duran, Kaymakam Emre Öztürk'e, ilçemize geldiğiniz günden bu yana Bozkır Postası Gazetesinden sizi takip ediyoruz. Aktifliğinizi ve güler yüzlülüğünüzle vatandaşlarımıza yaklaşımlarınızı yine gazeteden okuduk. Bu davranışlarınızdan dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz. Genç, aktif ve hoşgörülü yaklaşımlarınızı Bozkır'daki yapacağınız hizmetlerinize de yansıtacağınıza inanıyoruz" dedi.

Ocak ayında ilçemizde göreve başlayan Kaymakam Emre Öztürk, yaklaşık olarak iki aydır birçok ziyaretçilerini makamında ağırlıyor. İlçemizi bölgenin başkenti olarak niteleyen ve burada görev yapacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Emre Öztürk, geçtiğimiz Çarşamba günü makamında Cumhuriyet Halk Partisi Bozkır İlçe Başkanı Bahri Rıza Duran ile Yönetimini ağırladı. Kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Duran ve Yönetimine teşekkür eden Kaymakam Öztürk, görevi boyunca daha güzel bir Bozkır için birlik ve beraberliğimizi koruyarak çalışmalar yapacaklarını ifade etti. Başkan Duran, 'Bozkır'daki yeni görevinizde siz değerli Kaymakamımıza başarılar olsun diliyoruz. Bizler göreviniz boyunca sizin de belirttiğiniz gibi daha güzel Bozkır için çalışmalarınızda sizlere destek vereceğimizi belirtmek isteriz.' diyen CHP İlçe Başkanı ve yönetimi Kaymakam Emre Öztürk'e Bozkır'ın çeşitli sorunlarını da aktardıkları belirtildi.

Kaymakam Emre Öztürk'te CHP'lilerin Bozkır'ın sorunlarıyla ilgili verdikleri bilgileri tek tek notlar alarak sorunların takipçisi olacağını ve bu sorunları birlikte çözeceklerine inandığını belirtirken, CHP'lilere Bozkır'ın sorunlarına karşı göstermiş oldukları duyarlılıklarından dolayı da ayrıca teşekkür etti.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.